Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.15 secunde)
"Ma bazez pe sondajele de opinie pe care le-am vazut, pe sondajele din diferite zone ale tarii pe care le stiu si cel putin, la acest moment, parerea mea este ca PSD poate sa obtina in jur de 30 la suta din votul politic la nivelul tarii, cu o marja de eroare pe care sigur nu am s-o pot preciza si care depinde, bineinteles, inclusiv de ceea ce se intampla in zilele urmatoare.
Si avea in mana sondajele facute chiar de el, in care toti posibilii sai candidati la primarie, inclusiv el, aveau sub 5%", ne-a dezvaluit senatorul Onaca.
La o extrema, este iresponsabilitatea si lipsa de profesionalism a celor care au efectuat sondajele de opinie. ... Cei care au facut sondajele trebuie sa vina cu explicatii in fata opiniei publice", a conchis Stoica.
Sondajele date publicitatii zilele acestea nu suna foarte "roz" pentru PD-L, dar nici pentru Traian Basescu. Nici macar sondajele efectuate strict pentru uz intern nu contin rezultate foarte confortabile, nici la nivel national, nici local, pentru PD-L.
Europarlamentarul mai spune ca ideea de a candida a venit dupa ce a vazut sondajele de opinie. "Desi am spus tot timpul ca nu candidez la functia de presedinte, in sondajele de opinie eu am vazut ca oamenii ma vor.
Analistul Bogdan Teodorescu a explicat ca, din sondajele care nu au fost date publicitatii, elaborate in laboratoarele partidelor, prezidentiabilul PSD Mircea Geoana este doar cu doua-trei procente in fata lui Crin Antonescu, lupta politica pentru turul doi fiind, deci, extrem de stransa.
Presedintele in exercitiu Traian Basescu se situeaza pe locul secund in sondajele de opinie dupa un mandat marcat de confruntari cu oponentii politici si partenerii de coalitie si de falsa lupta impotriva mizeriei morale, o lupta care nu a reusit sa imbunatateasca imaginea Romaniei de cea mai corupta tara dintre membrii UE, scrie Reuters, intr-un articol preluat de site-ul Interactive Investor.
Sondajele reflecta starea de spirit a oamenilor", a afirmat el. Intrebat de jurnalisti daca PSD va contesta rezultatul alegerilor, Iliescu a raspuns:
Va asigur ca, la ora 19.00, sondajele corecte aratau ca l-am invins pe Mircea Geoana". Unul dintre "sondajele corecte" la care se referea Traian Basescu ii apartinea social-democratului Vasile Dancu.
Credibilitatea Guvernului Boc se afla intr-o continua scadere in sondajele de opinie din pricina noilor solicitari ale FMI, dar si datorita framantarilor din cadrul PD-L, care produc seisme in arcul guvernamental, explica fostul ideolog al PSD, sociologul Vasile Dancu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
'Presedintele Traian Basescu a pregatit acest "proces-spectacol bolsevic" al afaceristului Sorin Ovidiu Vantu pentru momentul iesirii din acalmia verii, moment in care PDL se afla in degringolada si intr-un continuu picaj in sondajele de opinie, pentru a distrage atentia romanilor de la gravele derapaje ale Cabinetului Boc, sustine analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Asa cum arata astazi sondajele (a se vedea sondajele CSCI si CCSB de mai sus), Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu, PRM, UNPR, chiar PNG, aspira la reprezentare parlamentara.
El sustine ca, in cazul in care functiile au fost deja impartite cu adevarat in USL, este improbabil ca Mircea Geoana sa fie introdus in sondajele Uniunii pentru desemnarea candidatului la presedintie.
Sondajele interne vor fi dublate de negocieri politice? ... Exista riscul unor tensiuni intre cele doua partide daca sondajele inclina balanta in favoarea candidatilor unuia dintre partide?
Sondajele il dau invingator in alegerile de anul viitor, alaturi de partenerii din Uniunea Social Liberala, cu aproape 60%. ... Daca asa se vede de afara, atunci de ce inauntru e o atmosfera sumbra, de parca sondajele ar suna a clopote de inmormantare, si nu a zurgalai de sarbatoare?
S-a pierdut un fotoliu de deputat, iar scorul maxim obtinut, 45% la Neamt, e departe de sondajele optimiste ale PNL, PC si PSD.
La Prahova, sefia Consiliului Judetean apartine in prezent social-democratului Mircea Cosma, dar balanta inclina in favoarea liberalului Teodor Melescanu pentru aceasta functie, liderul PNL clasandu-se primul in sondajele din judet.
La Prahova, sefia Consiliului Judetean apartine in prezent social-democratului Mircea Cosma, dar balanta inclina in favoarea liberalului Teodor Melescanu pentru aceasta functie, liderul PNL clasandu-se primul in sondajele din judet.
"La nivel national, scorul USL este de 60% pentru candidatii testati si 20% pentru PDL" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca sondajele de opinie realizate de USL arata ca, la nivel national, scorul pe care l-ar obtine "candidatii testati" este de 60%, in timp ce PDL ar obtine 20%.
A mentionat insa cu greu ca pesedistul cel mai bine plasat in sondajele pentru Primaria Craiova este senatoarea Lia Olguta Vasilescu. ... Reprezentantii acestui partid au refuzat sa spuna insa cine a fost al doilea pesedist in sondajele interne.
google-analytics.com