Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.26 secunde)
O alta chestiune surprinzatoare este aceea ca nici cei care au comandat sondajele nu prea cred in adevarul relevat de acestea si recurg la verificari. Ce-i drept, anii de democratie ne-au aratat ca sondajele nu se confirma intotdeauna, pentru ca omul intervievat nu raspunde intotdeauna chiar asa cum gandeste.
Ce parere aveti despre sondajele de opinie? ... In acest moment, sondajele incep sa se apropie de realitate. Iar PNL nu a scazut in sondaje.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Daca alegerile au configurat, la inceputul lui 2010, doua posibile blocuri politice - pe de-o parte, coalitia PDL-UDMR-independenti-minoritati, pe de alta, PSD si PNL - sapte luni mai tarziu, sondajele determina reamenajarea scenei si, implicit, refacerea calculelor pe termen mediu si lung.
Ramane insa de vazut daca acea persoana va fi Mihai Daraban (care deocamdata nu este membrul nici unui partid) sau daca intre timp sondajele, dar nu numai, spun altceva.
"Din sondajele de opinie reiese ca avem un primar in general bun - zice lumea, dar mai zice lumea ca fura.
Referindu-se la sondajele prezentate de deputatul Stelian Dutu, potrivit carora candidatul Aliantei avea un avans de 20% fata de contracandidatul sau social-democrat, presedintele CJC a izbucnit:
Primul ar fi faptul ca in sondajele de opinie Basescu sta foarte bine, iar al doilea ar fi cheltuirea fara sens a 20 de milioane de euro. "Se vede clar in sondajele de opinie ca majoritatea romanilor ar vota impotriva suspendarii.
"Daca sondajele de opinie realizate in ultimii doi ani erau reale, presedintele Basescu nu ar fi avut nevoie de o liga civila pentru a-si apara interesele politice. Basescu trebuia sa accepte ideea referendumului pentru suspendarea sa daca are incredere in ceea ce arata sondajele.
"Sunt bucuros pentru domnul Mironescu ca se afla pe val in sondajele partidului, dar era mai corect ca aceste sondaje sa-i aiba in vedere pe toti eventualii candidati din PD", ne-a declarat Romulus Minca.
Starniti de procentele de la referendum, democratii constanteni sustin ca si sondajele de opinie le indica un traseu roz. Potrivit presedintelui PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, sondajele de opinie realizate la nivel national crediteaza partidul pe care il reprezinta cu un scor electoral de 45% - 53%.
Presedintele interimar al PN„CD Cluj, Radu Sarbu, considera ca efortul prioritar al partidului trebuie sa fie directionat spre cresterea cotei proprii in sondajele electorale si abia ulterior spre crearea de aliante politice si electorale.
Sint convins ca, atunci cind seful statului va vedea ca scade in sondajele de opinie, isi va schimba discursul. Basescu nu se conduce dupa principii, ci dupa sondajele de opinie", a declarat Strunga.
Liderul PRM Covasna, Gica Agrigoroaie, apreciaza sondajele de opinie date publicitatii in ultimele zile drept "false". ... Reprezentantul PRM afirma ca, in sondajele reale, PRM ar detine 17,3% din optiunile electoratului.
"Intentionez sa candidez in 2008 pentru fotoliul de primar", a declarat presedintele PSD Navodari, adaugand ca, in acest moment, "dupa cum arata chiar sondajele PD-ului, eu sunt cu 5 procente peste Calapod, de aceea este disperat, iese pe strazi si ii intreaba pe oameni ce dorinte mai au", sustine Matei.
sondajele oficiale si discutiile de culise il avanseaza din ce in ce mai des in aceasta ipostaza, de candidat al PD-L la Primaria Constanta. Senatorul PD-L de Constanta Dorel Onaca a ajuns in sondajele si calculele electorale fara voia sa, dupa cum a recunoscut chiar el.
Pe durata acestei luni, conservatorii vor fi nevoiti sa-si finalizeze sondajele pentru alegerile locale si sa trimita la nivel central situatia tuturor organizatiilor, pentru ca, pe data de 9 martie, PC sa faca lansarea oficiala a tuturor candidatilor pentru fotoliul de primar din fiecare oras.
Cretu mentioneaza ca argumente rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare si sondajele de opinie. ... "Acest viraj spre dreapta nu a fost nici explicat membrilor si simpatizantilor, si nici aprobat de ei, dovada scorul electoral si sondajele de opinie.
Vehiculat de ceva vreme ca o varianta mai buna decat deputatul Laurentiu Mironescu, popularitatea lui Onaca a rasturnat in cateva luni calculele facute de democrat-liberalii constanteni, impunandu-se ca un candidat aproape obligatoriu, datorita scorurilor foarte bune pe care le-a obtinut in sondajele comandate de toate partidele politice.
Este un proiect indraznet, dar pe care nu mi-l doresc neaparat eu, ci locuitorii celor doua localitati, dupa cum arata sondajele.
google-analytics.com