Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (2.52 secunde)
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Liderii Uniunii sustin ca "au mare incredere" in sondajele comandate in fiecare judet, deoarece "au fost chestionate peste 100.000 de persoane la nivel national, iar marja de eroare este foarte mica".
Cea mai la indemana metoda de aburire a cetateanului, respectiv de testare a reactiilor acestuia, o reprezinta sondajele de opinie. ... Asa si cu sondajele care arata ca Alianta, Basescu si Tariceanu sunt inca in topul preferintelor noastre.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a afirmat sambata ca "si noi am manipulat sondajele in perioada cat am fost la guvernare".
In momentul de fata, a subliniat deputatul, Partidul Romania Mare se pregateste pentru alegerile locale, iar unul dintre lucrurile demne de remarcat sunt chiar si sondajele de opinie, in care desi nu crede, "nici macar ele nu pot ignora trendul ascendent al PRM", a spus Lucian Bolcas.
Desi sunt pe primul loc in sondajele de opinie, membrii PSD si PNL +PC, partidele care formeaza USL, duc lupte de gherila.
Ii dadeam lui Ponta sondajele Aliantei D.A., la schimb cu dosarele pesedistilor cu afaceri necurate Actualul lider PSD, Victor Ponta era mesagerul lui Sebastian Lazaroiu in transmiterea sondajelor confidentiale ale Aliantei D.A.
Vezi sondajele PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala.
In tot acest timp, tabara PSD anticipa victoria ba chiar - fapt foarte curios - era convinsa ca diferenta dintre partidul de guvernamant si Alianta va fi de 7-8 procente, fapt confirmat de sondajele prezentate imediat dupa inchiderea urnelor.
In plus, increderea vicepresedintelui liberal in sondajele de opinie este atat de "mare" incat sustine, nu fara o unda de ironie, ca "eu cred in sondajele pe care le-am modificat eu".
Consilierul judetean Victor Manea se declara neincrezator in sondajele de opinie comandate de altii, in schimb, recunoaste ca PNL face tot timpul cercetari sociologice pentru a se sti atat situatia partidului, cat si a diferitelor personalitati din PNL. ... Eu cred doar in sondajele facute de mine.
Gheorghe Funar a declarat, intr-o conferinta de presa, ca sondajele date pana acum publicitatii, cu procente pentru partide, nu pentru candidati, nu sunt sondaje, ci "aiureli". ... "Sondajele pentru candidatii din colegii sunt permise.
sondajele apar ca ciupercile dupa ploaie, dar rezultatele sunt halucinant de diferite, chiar pentru cercetari din aceeasi zi. ... Constantinescu se retrage in glorie sau umilit de sondajele reale?
Sondajele PSD il dau pe Antonescu castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale Analizele sociologice si sondajele prezentate, luni, in sedinta CEx al PSD, de presedintele partidului, Victor Ponta, il coteaza pe presedintele PNL, Crin Antonescu, in topul increderii in politicieni, precum si castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale.
" Mircea Geoana nu avea electoratul lui propriu" Nu excluderea lui Mircea Geoana ca atare ar putea sa aiba urmari negative pentru PSD in sondajele de opinie, ci agitatia din partidul lui Victor Ponta, agitatie care pare a nu avea nimic in comun cu agenda populatiei, afirma sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Sarbu spera ca sondajele arata altfel "Aceasta analiza nu concorda cu ce spun sondajele si cu starea natiunii, care este nemultumita de cei de la Putere. ... Sondajele pe care eu le cunosc nu reflecta acest lucru (faptul ca USL ar putea pierde alegerile - n.r.).
La mijloc poate fi vorba si de o strategie a PDL, care este constient ca la nivelul Capitalei o alianta cu Becali nu ar fi adus nimic bun, dar in acelasi timp o candidatura separata ar putea rupe din voturile lui Dan Diaconescu, pentru ca sondajele arata ca Sorin Oprescu nu mai poate fi ajuns.
"USL a ajuns la 62% in sondajele de opinie!" Desi il readuce la Cotroceni pe Traian Basescu, decizia CCR a propulsat USL la nu mai putin de 62% din preferintele electorale ale romanilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, care e de parere ca "USL a iesit invingatoare dintr-o aventura nefericita".
Analizand sondajele de opinie efectuate in Statele Unite de companiile Gallup, Rusmussen Reports si Reuters/IPSOS, cel mai probabil rezultat al scrutinului este urmatorul: ... Sondajele nationale il indica pe Barack Obama in frunte cu 1%, dar marja de eroare tipica este de 4%.
Cam asta reprezinta sondajele de opinie pe care le "inghitim" si le "disecam" saptamanal sau la doua saptamani, depinde cum vor unii sau altii sa atentioneze ca stau de bine in sondaje sau cat de rau o duc dusmanii lor.
google-analytics.com