Cautare

17187 de rezultate pentru "sondajele finale a alegeri presedintelui romaniei" (4.97 secunde)
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Filialele USL au termen pana la 15 iulie sa trimita rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judet, dar si candidatii potriviti pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale si parlamentare.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Cea mai precisa predictie a alegerilor, facuta de un calculator. A "ghicit" mai bine ca sondajele Softul folosit de DeCe News a dat rezultatele cele mai apropiate de realitate la alegerile parlamentare.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cea mai la indemana metoda de aburire a cetateanului, respectiv de testare a reactiilor acestuia, o reprezinta sondajele de opinie. ... Asa si cu sondajele care arata ca Alianta, Basescu si Tariceanu sunt inca in topul preferintelor noastre.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a afirmat sambata ca "si noi am manipulat sondajele in perioada cat am fost la guvernare". Toata presa s-a inflamat imediat.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Potrivit unui raport al Institutului pentru Politici Publice (IPP), cei doi alesi au inregistrat cea mai slaba prezenta si cele mai putine voturi finale acordate, din cei noua demnitari care reprezinta judetul la Bucuresti.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, referindu-se la bilantul Institutului de Politici Publice cu privire la absenteismul din plenul Parlamentului la voturile finale, ca, din momentul fraudarii votului de catre presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase la Legea pensiilor si el si foarte multi colegi au refuzat sa mai participe la vot.
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Dupa solutionarea contestatiilor, vor fi publicate mediile finale.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Desi sunt pe primul loc in sondajele de opinie, membrii PSD si PNL +PC, partidele care formeaza USL, duc lupte de gherila. ... La Dolj, PNL l-a desemnat pe Pavel Badea care urma sa intre in cursa interna pentru desemnarea candidatului USL la Primaria Craiova.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Primul apel al nou formatei Coalitii 2012 pentru Alegeri Corecte Un grup de patru ONG-uri - Transparency International Romania, Centrul de Resurse Juridice, Asociatia ProDemocratia si Active Watch Agentia de Monitorizare a Presei - au format zilele trecute Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Vezi sondajele PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala.
google-analytics.com