Cautare

370 de rezultate pentru "solomon" (3.26 secunde)
Solomon, te-am depasit!. ... Solomon te-am invins! Dupa numai doua decenii, cutremurele puternice din 15 august 553 e.N, 14 ianuarie 557 si 7 mai 557, partea de rasarit a admirabilei cupole s-a prabusit.
Acesta a precizat ca in ultimul timp s-au purtat unele discutii atat cu ministerul, cat si cu primarul Craiovei, Antonie Solomon, care ar fi spus ca nu are nevoie de CET II. ... Am discutat cu primarul Antonie Solomon despre aceasta problema si nu are nevoie de asa ceva.
Am vazut la A3 imaginile cu celebrul regizor Alexandru Solomon protestand la Patriarhie. ... Radu Tudor, Gadea, regizorul Solomon si altii se arata oripilati de prezenta in Romania a patriarhului Rusiei.
Mai multi romi din blocul N3, debransat de la curent din cauza datoriilor, au luat ieri cu asalt Primaria Craiova, cerandu-i in gura mare primarului Solomon sa cumpere cladirea cu datorii cu tot si sa convinga Electrica sa dea drumul la curent.
La finalul sedintei, primarul Antonie Solomon i-a "mituit" pe consilierii locali, probabil pentru a vota cum vrea executivul, cu realizarea unei placute "comemorative" vizavi de activitatea lor in mandatul 2004-2008.
Si din aceasta cauza, proiectul prin care membrii CA-urilor urma sa fie validati de Consiliul Local Craiova a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de ieri de primarul Antonie Solomon. "Ne lipseau propunerile partidelor, dar si unele propuneri de la ministere", a spus Solomon.
Primaria Craiova este singura institutie in care a existat, in 2006, o propunere motivata de destituire, dar neagreata de primarul Antonie Solomon. "Nu sunt in situatia de a-mi permite sa dau afara oameni, cand mie nu-mi vine nimeni sa se angajeze", si-a explicat Solomon gestul.
In timp ce Solomon isi declara fara ezitare dragostea pentru primarie, viceprimarului Sorin Iordache nu-i prieste munca in administratie. ... Orasul acesta mi-a luat si mi-a dat bucurii", a mentionat primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Potrivit primarului Antonie Solomon, 400 de hectare de la statiunile de la Simnic si cea didactica de la Banu Maracine asteapta sa fie luate in primire de craioveni, imediat dupa aparitia legii.
Gazda, primarul Antonie Solomon, membru in Comitetul Director al AMR, a declarat cu cateva zile in urma ca Bania nu a fost direct sprijinita pana acum de AMR, dar ca el inca spera ca asociatia isi poate ajuta membrii sa acceada la fondurile europene.
Primarul Antonie Solomon, gazda intalnirii celor 57 de primari prezenti la Craiova, a adus in discutie disputele politice de la centru care se repercuteaza si in teritoriu.
Nu exista nici o sedinta de consiliu in care sa nu se supuna votului cate un proiect de urbanism de detaliu de-ale sale", a spus fostul consilier al primarului Antonie Solomon.
Primarul Antonie Solomon a anuntat ieri ca va amenda PSD pentru ca a organizat ilegal mitingul si pentru ca a amplasat fara autorizatie un panou electronic pe trotuarul din fata CS. ... În privinta mitingului, daca îmi cereau aprobare, le-o dadeam si în Piata Prefecturii“, a declarat Antonie Solomon.
Ioan Solomon, presedintele Forumului, considera ca adoptarea acestei steme a fost posibila datorita faptului ca UDMR se afla la guvernare. Solomon si-a exprimat regretul ca nici Comisia Nationala de Heraldica "nu a rezistat influentelor politice".
50/1991 modificate si completate, este nevoie de o licitatie publica, despre a carei eventuala organizare va putea afla, ca orice alta firma interesata, din presa locala.Magazinul-fantomaRaspunsul nu l-a multumit pe consilierul Bojenoiu, care, dupa cum se mentioneaza in rechizitoriul procurorilor anticoruptie, s-a dus la primarul Antonie Solomon si i-a solicitat ajutorul pentru obtinerea terenului.
111/P/2007 din 15.12.2008“, a precizat pentru Gazeta de Sud procurorul Cristina Scarlat, sefa Serviciului Teritorial Craiova al DNA.„O sa-i suspendam, sigur ca ii suspendam“Chestionat ieri de GdS in privinta suspendarii celor doi subalterni, primarul Antonie Solomon a declarat mai intai ca „cei doi nu sunt suspendati, intrucat asteptam o decizie a instantei care sa le stabileasca vinovatia“.
Potrivit primarului Craiovei, Antonie Solomon, numai asa va putea fi instituit un control riguros asupra gestiunii domeniului public din piete si vor putea fi gasite solutii rapide pentru demararea investitiilor necesare. ... Pentru inceput, vom solicita aceste planuri la Piata Centrala si in Valea Rosie", a declarat primarul Antonie Solomon.
"Va las un oras linistit" In fata tuturor invitatilor, dar si a reprezentantilor administratiei care au luat parte la aceste festivitati - primarul Antonie Solomon, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, si prefectul Florin Stancu - comisarul-sef Gheorghe Bica si-a anuntat oficial pensionarea.
Consilierii locali i-au atras joi atentia primarului Antonie Solomon ca trebuie actionat urgent pentru repararea zidurilor. ... Eu sunt convins ca va ramane a noastra, insa, pana nu se termina procesul, nu putem face nimic", a spus Antonie Solomon.
Potrivit edilului-sef, Antonie Solomon, la conducerea Companiei de Apa "Oltenia" SA va ramane in interimat presedintele Consiliului de Administratie, Doru Buruiana, pana la numirea unui manager permanent.
google-analytics.com