Cautare

370 de rezultate pentru "solomon" (5.01 secunde)
Proiectul nu a putut fi pus in aplicare din cauza ca nu primise avizele tuturor furnizorilor de utilitati, asa cum prevede legea, dupa cum a declarat la inceputul anului primarul Craiovei, Antonie Solomon, care i-a numit pe "indaratnici" "sabotorii Baniei".
Merce- desul cu care se plimba edilul Craiovei, Antonie Solomon, "ramane la dispozitia primariei". ... Edilul urbei, Antonie Solomon, a primit vineri de la presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, cheile unui astfel de autoturism.
Videanu (Adriean - n.r.), nu cineva de la Dolj", a spus Solomon nervos. ... Solomon a continuat cu acuzatiile la adresa conducerii centrale a parti-dului.
Videanu (Adriean - n.r.), nu cineva de la Dolj", a spus Solomon nervos. ... Solomon a continuat cu acuzatiile la adresa conducerii centrale a parti-dului.
Solomon vrea cont la guvern Banii pe care guvernul ii va da Baniei, daca se va intampla asta, ar trebui sa fie virati direct catre bugetul Craiovei, si nu prin Consiliul Judetean Dolj, este de parere primarul Antonie Solomon.
Eurodeputatul George Becali l-a indemnat, marti, in plenul PE, pe presedintele CE, Jose Manuel Barroso, sa se roage la Dumnezeu sa-i dea "ce i-a dat lui Solomon - intelepciune" pentru a conduce Europa si l-a asigurat ca il va vota pentru un nou mandat in fruntea Executivului european.
red.) la invitatia primarului Antonie Solomon, sa se duca sa vorbeasca la televizor, nu pe scena aceea unde se desfasoara un miting electoral. ... In discursul sau de sambata seara, Solomon l-a amintit pe Mircea Dinescu, care se afla in public.
"Cine v-a oprit ca pe 3 martie, cei 13 initiatori sa mergeti in arestul IPJ Arges cu un proiect de dispozitie, sa-l semneze primarul Solomon pentru delegarea de competente catre unul dintre cei doi viceprimari?", s-a intrebat retoric Raducanoiu.
Cu cine se va bate Antonie Solomon pentru Primaria Craiova la alegerile locale de anul viitor? ... Sunt cateva orase mari, cum e Craiova sau Arad, unde daca ar candida domnul Solomon sau domnul Falca, USL nu are pretentii mari.
PDL, PSD si PNL au anuntat inca de ieri ca nu vor vota propunerile primarului Craiovei privind cresterea pretului gigacaloriei si majorarea pierderilor la Termoficare Sedinta de astazi a Consiliului Local Craiova se anunta furtunoasa, dupa ce ieri, atat reprezentantii PSD si PNL, cat si cei ai PDL - deci toate cele trei partide din legislativul local - au anuntat ca nu vor vota doua dintre proiectele promovate de primarul Antonie Solomon.
"E dreptul cetatenilor sa protesteze, dar trebuie s-o faca in mod organizat si de aceea trebuie sa vina sa-si ia autorizatie, pentru ca nimeni nu e mai presus de lege", a spus Antonie Solomon.
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
Acest punct peste ordinea de zi a fost introdus de primarul Antonie Solomon, ca urmare a propunerii de hotarare intocmite de sapte consilieri locali.
Acest punct peste ordinea de zi a fost introdus de primarul Antonie Solomon, ca urmare a propunerii de hotarare intocmite de sapte consilieri locali.
N-as vrea sa le mai repet, sper ca le stiu craiovenii foarte bine (e vorba de arestarea lui Antonie Solomon - n.r.).
Culoar eliberat pentru Solomon La Craiova, senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu ii sufla in ceafa uneperistului Antonie Solomon cu un procent de 39% la 42%.
Nici oamenii din Craiova n-or fi hoti, violenti si neamuri proaste, cum sunt cei pe care se baza Antonie Solomon cand lua apararea infractorilor care buzunareau o femeie cazuta pe trotuar.
Primarul Antonie Solomon a declarat ieri ca SC ARHITECT RAMNICU VALCEA refuza sa inainteze catre Compania Nationala de Investitii (CNI) graficul pentru desfasurarea lucrarilor, deoarece nu a primit banii de la CNI, pentru expertizele intocmite la Sala Polivalenta.
si vor fi declarate eligibile, dar pentru care nu vor mai exista fonduri disponibile si din acest motiv vor intra pe lista de asteptare", a declarat Mircea Solomon, directorul Agentiei SAPARD.
În aceste împrejurari, razboiul în instanta, cu aceste arme, era pierdut înainte de a începe.Solomon se abtinePotrivit contractului nr. ... Sa plateasca din buzunar, daca au semnat pentru o magarie!“, a spus în iunie 2006 primarul Craiovei, Antonie Solomon.
google-analytics.com