Cautare

370 de rezultate pentru "solomon" (2.59 secunde)
Atacurile furibunde si loviturile pe care si le impart cu generozitate primarul Antonie Solomon si directorul Salubritatii, Flavius Sirop, dau masura intereselor financiare din jurul firmei care se ocupa de salubrizarea orasului.
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon.
Directorul Agentiei SAPARD Constanta, Mircea Solomon, a fost dat afara din PNL, la fel ca si Directorul Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare Timis, Ionel Patrichi.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
Sondajele de duminica seara, care o dadeau castigatoare pe Lia Olguta Vasilescu (USL) in fata lui Antonie Solomon (UNPR), s-au adeverit.
rosu in gat, mai spune directorul SAPARD Mircea Solomon. Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
Generoasa din fire, cum o stim, atunci cand e vorba de imprastierea banului public pe te miri ce, primaria condusa de Antonie Solomon ii plateste mai nou datoriile afaceristului Adrian Mititelu.
Primarul Antonie Solomon a avizat aceasta propunere si a transmis-o mai departe consilierilor locali, convocandu-i totodata in sedinta extraordinara in data de 13 aprilie.
Candidatul la primarie al PDL este domnul Antonie Solomon. ... Dar, momentan, Antonie Solomon nu poate intra in cartile pentru primarie...
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei. ... Planurile primarului Antonie Solomon de a transforma zona centrala intr-una pur comerciala sunt condamnate vehement de specialistii in arhitectura. ... Pentru a o putea defrisa, Solomon trebuie sa convinga Comisia Nationala pentru Protejarea Monumentelor Istorice sa ii dea avizul necesar.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Abia inceputa, lucrarea primarului Antonie Solomon pentru modificarea centrului Baniei este aproape de blocaj, dupa ce patronul SC Cronos Impex SRL, Mohamed Al Orfahli, a intentat un proces pentru suspendarea oricarei activitati in zona parcarilor administrate de firma.
Sefia Directiei de urbanism a Primariei Craiova are un pretendent cert, Florin Giorgi, dar primarul Antonie Solomon a recunoscut ca se gandeste si la o "rezerva".
Printr-o decizie de primar, Antonie Solomon i-a retras toate atributiile viceprimarului Marinica Dinca, devenit inamicul public numarul unu pentru edilul-sef al Baniei Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a emis o decizie prin care i-a adus la cunostinta viceprimarului Marinica Dinca faptul ca de la 25 octombrie acesta nu-si va mai putea exercita atributiile aferente pozitiei sale.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
De ce nu se stie exact numarul angajatilor (4 sau 12) este pentru ca directorul Agentiei, Mircea Solomon, si purtatorul de cuvant, Decebal Vartopeanu, nu au cazut de acord taman ieri, si fix in cadrul unei conferinte de presa.
Solomon Marcus, matematician si membru al Academiei Romane, a murit joi, la varsta de 91 de ani, a confirmat pentru Hotnews.ro academicianul Viorel Barbu. Solomon Marcus era internat la Spitalul Fundeni, unde fusese transferat zilele trecute de la Spitalul Elias.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
directorul SAPARD, Mircea Solomon, nu mai are sprijinul organizatiei constantene care l-a propus pentru functia pe care acesta inca o ocupa.
google-analytics.com