Cautare

15 de rezultate pentru "sluj" (3.08 secunde)
Suntem atat de invatati sa facem sluj pe la unii si pe la altii, in special pe la mahari, ca suntem in stare sa ne vindem si demnitatea nationala.
Suntem saraci, si Occidentul profita, ne terfeleste, ne face tigani si ne cazeaza in corturi sau ne baga la puscarie pentru omor, pentru a spala probabil imaginea unei tinere compatrioate in sevraj. E doar un exemplu. Din nefericire, inca facem sluj in fata Europei!
Cu banii dati, cu datorii de recuperat, primaria a facut sluj in fata finantatorului Universitatii in numele asa-zisei performante care se lasa prea mult asteptata.
Dupa ce ani in sir a facut sluj pe la Bruxelles, acum ciupeste coarda nationalista, ce incepe sa dea bine la un popor care s-a trezit peste el cu niste tehnocrati veniti de nicaieri si plecand spre niciunde.
"Noi, ca politicieni aflati in Opozitie, nu avem altceva de facut decat sa continuam campania de racolare, daca vreti, a parlamentarilor din tabara de la Putere care s-au saturat de sluj, in ideea de a putea darama acest guvern cat mai repede", a declarat Gerea.
a retras Legea Sanatatii, l-a repus in functie pe Arafat, s-a amanat taxa auto, a facut sluj in fata revolutionarilor si a fost demis Baconschi.
Iar de azi dimineata aud numai povesti horror despre aventurile romanilo r(imprudenti si dusi cu pluta, care cred ca Dumnezeu trebuie sa faca sluj in fata lor!) ramasi prin nametii patriei.
Cu un PDL timorat, caruia nici nu-i trece prin cap sa ceara sefiile serviciilor si o legislatie favorabila puterii, e de presupus ca Maior si Melescanu vor sta mult si bine in functie, fara a mai face neaparat sluj in fata presedintelui, insa.
Numai sluj pentru care mi se face rusine. Desi lor ar trebui sa le fie rusine! Ministerul de Externe a ratat raspunsul letal binemeritat, anume acela ca singurul care face presiuni asupra Curtii Constitutionale e Basescu.
Dar, subliniez, ca aici nu este vorba despre persoanele care faceau sluj telefonic la Vantu sau despre cine a vorbit cu cine.
In joc este, permanent, conditia umana subrezita de reguli impuse de cei puternici impotriva celor care nu fac sluj in fata lor.
A facut sluj Binomului, a defilat cu toti care stiu tot despre fiecare, a facut plecaciuni pe la ambasade si si-a mutat bobii politici dupa cum batea vantul.
Sint prea mari privilegiile si oportunitatile odata ce ai ajuns acolo, dupa ce ai facut sluj in fata sefului ca sa te puna pe lista minune.
Parintii sunt principalii vinovati, apoi de vina este slugarnicia oamenilor legii care, in loc sa aplice legea asa cum ar trebui, fac sluj in fata unui pusti obraznic si impertinent.
Pentru a face sluj in fata lui Basescu? Pentru a abandona doctrina liberala in favoarea alteia, sociala? Evident, cu totul altfel stau lucrurile din puctul de vedere a lui Dragus, seful democratilor.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com