Cautare

3844 de rezultate pentru "silistru iunie" (3.10 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Nimeni nu e imun. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Inainte de a recurge la arme!
Senatoarea Doina Silistru a transmis o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare, intitulata: IRONIA STRAZII.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Legea preventiei in sanatate - cade sau nu drobul de sare?!
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: De ziua ta, Femeie! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata: Tot ce NU stie domnul Basescu. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Potrivit textului Declaratiei, citit in Plen de senatoarea Doina Silistru si publicat pe site-ul www.senat.ro, Romania se clasa, la acel moment, pe locul al zecelea in randul tarilor europene care se confrunta cu aceasta boala.
Spre amuzamentul senatorilor, motiunea s-a lasat cu lacrimi din partea unui senator de Vaslui, Doina Silistru. Femeia s-a auzit mentionata de ministrul Flutur, printre sefii de Directii Agricole care au facut afaceri nu tocmai curate.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: "Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ", pe care o puteti citi in continuare.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri, cu 12 voturi “pentru“ si 8 “impotriva“, apartinand PSD si PRM, ca marti, 14 iunie, Guvernul sa poata sa-si asume in Parlament raspunderea pentru pachetul legislativ privind reforma justitiei si modificarile aduse legilor proprietatii.
Inmatricularile de vehicule noi au scazut in iunie, fata de aceeasi luna a anului trecut, cu 7,7%, la 12.250 unitati, iar inregistrarile de autoturisme au avut un declin de 6,5%, la 10.285 unitati, potrivit datelor Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Costul net al riscului a crescut in ianuarie - iunie cu 53,9%, la 628 de milioane de lei (151 de milioane de euro), comparativ cu 408 milioane de lei in acelasi interval din 2009.
Comanda va fi executata intocmai de cei din tara pe 23 iunie 1883. ... Intr-adevar, 28 iunie 1883 este o zi in care se petrec mai multe evenimente importante. ... La 7 iunie 1882, baronul Von Mayr ii trimitea contelui Kalnoky, ministrul Casei Imperiale austro-ungare, o nota informativa in care arata:
In 2 iunie 1493, cand contele de Pesaro ajunge la Roma, cei doi se intalnesc pentru prima oara. In 12 iunie se celebreaza casatoria religioasa, in Apartamentul Borgia. ... Intr-un final la 1 iunie, cardinalul Sforza il anunta pe Ludovico il Moro ca Papa intentioneaza sa anuleze casatoria.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
45,1% dintre cei care au optat pentru candidatul PIN, Cozmin Gusa, pe 1 iunie declara ca vor vota cu democrat-liberalul Vasile Blaga, in vreme ce 31,8% l-ar alege pe Oprescu, 19% sunt nehotarati, iar 4,1% vor sta acasa.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Conform aceleiasi surse, Conferinta Judeteana pentru alegerea noului sef al organizatiei judetene va avea loc in luna iunie.
Motiunea de cenzura a opozitiei a fost citita in plen miercuri 9 iunie a.c. si este supusa votului marti, 15 iunie 2010. ... Dovada ca parlamentarii PD-L n-au nimerit nici Palatul Snagov, la intalnirea cu Basescu de duminica 6 iunie 2010.
Presedintele descinde in Parlament in 27 iunie Desi declarase ca in ultima decada a lunii iunie va invita partidele la Cotroceni pentru a discuta reorganizarea administrativa si revizuirea Constitutiei, presedintele Traian Basescu pare ca a decis sa mearga el "acasa" la partide, anuntand vineri seara ca le-a comunicat presedintilor celor doua Camere ca doreste sa vina in Parlament pe 27 iunie.
google-analytics.com