Cautare

560 de rezultate pentru "serban valeca" (6.27 secunde)
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca este nemultumit de totala lipsa de viziune si de dezordinea care stapaneste actualul Guvern. Intr-o declaratie politica senatorul Valeca a criticat dur lipsa de comunicare si de unitate decizionala care se poate observa la nivelul executivului.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor. ... Idolul lui Serban este Howard Stern.
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala. In opinia senatorului Valeca alocarea acestor fonduri s-a facut strict pe criterii politice.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) a criticat intr-o declaratie politica intitulata "Unde ne sunt conducatorii?" modul in care Guvernul actual a gestionat criza economica si esecul inregistrat in privinta intrarii Romaniei in spatiul Schengen. In opinia senatorului Valeca Guvernul conduce tara "dupa ureche":
Senatorul social-democrat Serban Valeca a anuntat, vineri, la Pitesti, ca a initiat, alaturi de ceilalti sase parlamentari de Arges ai PSD, un proiect legislativ ce vizeaza, printre altele, introducerea prezentei obligatorii la vot.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. ... - Ati colaborat si cu compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a sustinut in Senat o declaratie politica pe tema afirmatiilor agresive ale unui deputat ucrainean referitoare la revenirea pe cale naturala a Insulei Maican la teritoriul Romaniei. Puteti citi in continuare textul declaratiei senatorului Valeca.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat prim-ministrului Emil Boc o intrebare intitulata:
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Serban Copot, concurent la Splash! ... Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X.
Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie:
Senatorul Serban Valeca a sustinut o declaratie politica:
google-analytics.com