Cautare

62259 de rezultate pentru "scandalul de gorj din data de 09 07 2009" (6.79 secunde)
Tribunalul Sibiu a condamnat doar doua persoane din lotul de opt inculpati trimisi în judecata de procurorii anticoruptie în dosarul fraudelor bancare de la BCR Novaci.
Functionarii publici din cadrul Consiliului Judetean Gorj se vor perfectiona în domeniul informaticii în vederea obtinerii licentei europene de operare pe computer.
Alianta PNL-PD are putine sanse in schimbarea lui Ion Calinoiu (PSD) de la conducerea Consiliului Judetean Gorj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul PD Marcel Romanescu.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a trimis pe colegul sau de partid, deputatul Marian Sorin Paveliu, la psihiatru. Pozitia conducerii PNL Gorj vine in urma unui comunicat emis de deputatul liberal impotriva ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Gorj, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta.
In fiecare an, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj a organizat mai multe campanii de informare a cetatenilor romi cu privire la drepturile pe care le au. Campania informativa "Caravana pentru romi" este organizata de AJOFM Gorj impreuna cu mai multe organizatii neguvernamentale ale romilor.
Cei peste 25.000 de fermieri din judetul Gorj se bazeaza, in mare masura, pe ajutorul financiar primit de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj. Acestia detin terenuri agricole, animale, iar cu ajutorul banilor primiti de la APIA duc la bun sfarsit muncile agricole.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
PNL Gorj propune ca europarlamentar un deputat democrat, pe care propriul partid nu-l vrea in Parlamentul Europei. ... Dar organizatia de la Gorj il va sustine pe tanarul democrat Marcel Romanescu, chiar daca PD Gorj nu vrea sa-l propuna.
Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a achitat pe deputatul Dan Ilie Morega si pe fostul ministru al muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, in procesul in care cei doi erau judecati pentru dare, respectiv luare de mita.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat la sfA¢rsitul saptamA¢nii trecute ca liderul filialei gorjene, Dan Ilie Morega, a fost suspendat pentru o luna din partid, perioada in care secretarul general al PNL va face o ancheta la organizatia judeteana din Gorj.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
"Din cauza lui Geoana romanii urmaresc scandalul din PSD si nu ce patesc primarii corupti... Din pricina lui Mircea Geoana, romanii urmaresc scandalul din interiorul PSD si nu pleiada de primari corupti ai PDL care au furat bani publici, afirma social-democratul Nicolae Banicioiu, pentru Inpolitics.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major. Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
google-analytics.com