Cautare

188 de rezultate pentru "roata" (5.11 secunde)
Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi. ... Intamplarea face ca azi sa fie o zi mare pentru Roata:
Peste 50 de persoane, blocate, aproape o ora, in roata mare din Parcul Tei;
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului:
Dintr-o data, el vede o roata de foc coborand din zare peste Muntii Apuseni. Roata se apropia repede, invartindu-se. ... Cand fu langa el, roata de foc se prefacu in om.
Calculatorul monitorizeaza viteza de rotatie a fiecarei roti si, cand sesizeaza ca una dintre ele se invarteste mai incet decat celelalte, da comanda catre valva, modificand astfel presiunea hidraulica din sistemul de franare, cu consecinta ca forta de franare aplicata este mai mica, iar roata nu ajunge sa se blocheze.
Daca pui orice roata folosita pe strazile din Romania, fie ea de aliaj sau otel, pe un aparat special, vei vedea ca nu mai sunt rotunde.
nu este nevoie sa inventeze roata. ... Nu trebuie sa inventam apa fiarta sau roata, astea sunt inventate de mult. Daca o atractie merge deosebit in Grecia, Spania, Italia sau Mamaia, de ce nu ar merge foarte bine si la noi?!
In realitate, nu e decit o roata a evenimentelor care se invirte in cel mai pur stil mioritic. ... Dincolo de asta, cum spuneam, roata se invirte, abuzurile comise de politicieni in trecut se intorc azi, pe aceeasi cale, impotriva lor.
In ajunul Craciunului, pe la ora opt, Ianca Petrovschi, sotia capului de familie, a iesit sa aduca apa din fantana cu roata si lant aflata in mijlocul curtii.
Este vorba de Elena Roata, de asemenea ofertata de Mantog, dar care a ramas in PNL. Elena Roata a venit la PNL de la PD, la putina vreme dupa ce Pantelimon Manta a plecat din fruntea Organizatiei Judetene a Partidului Democrat.
"Dam doar filmul inapoooooi", in timp ce face "roata" cu mainile. ... "Noi suntem 'pentru' / Ei sunt 'contra' / A venit momentul sa spunem 'gata' / A venit momentul sa intoarcem roata-a-a-a / Da-daaa!".
Roata se mai invarte in viata...
Pentru cei care doresc sa achizitioneze o locuinta, mecanismul de concurs este simplu, si totodata interactiv, astfel cumparatorii vor avea posibilitatea de a invarti "roata norocului" de indata ce se hotarasc asupra apartamentului pe care il vor achizitiona.
Bucurestenii care vor sa vada Capitala de sus au posibilitatea sa urce intr-o roata imensa "ca la Viena", tip carusel, punctul maxim al inaltimii, cu tot cu dambul pe care se afla roata, fiind la aproximativ 150 de metri.
Cei doi au mers roata langa roata toate cele 16 curse, Senna a castigat 8 curse, iar Prost a terminat de 7 ori pe primul loc.
Am fost asezata pe o roata si am fost invartita, invartita, invartita. ... Stiu ca ai ametit cand te-am invartit pe roata, dar, daca m-as fi oprit, te-ai fi desfacut bucatele, te-ai fi faramitat.
Roata e formata din doua discuri, unul mai mic sus si unul mai mare in partea de jos, acestea fiind unite printr-un ax vertical. ... Astfel, roata se invarteste, obtinandu-se forme circulare cu contur regulat.
FARCAS) - Continuare - Un fel de a reinventa roata Faptul ca, pe masura trecerii timpului, fiecare grup nou reinventeaza roata, folosind un mod propriu de indexare, face imposibila reunirea datelor colectate, daca nu chiar schimbul de informatii.
Este demn de mentionat si faptul ca, la Congresul Mondial al Romilor, desfasurat la Londra, in anul 1971, a fost adoptat si steagul international al romilor, avand jumatatea de jos verde, simbol al campurilor inverzite, si jumatatea de sus albastra, simbol al cerului senin, iar la mijloc o roata, simbolizand, pe de o parte, soarta, roata succesiunii vietilor, iar pe de alta parte nomadismul, in relatie cu spatiul originar al Indiei.
google-analytics.com