Cautare

5371 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati maramures" (3.70 secunde)
Cu toate acestea Santierul Naval Damen nu are probleme cauzate de lipsa de personal deoarece au fost angajati oameni care, desi nu erau calificati, au urmat cursuri de specializare in cadrul societatii.
Desi numarul lor, la nivel judetean, este destul de mare, putini îsi gasesc un loc de munca, deoarece nu sunt calificati în meseriile cerute de angajatori. ... Însa, aici, putini au sorti de izbânda, daca nu sunt calificati.
Desi numarul lor, la nivel judetean, este destul de mare, putini îsi gasesc un loc de munca, deoarece nu sunt calificati în meseriile cerute de angajatori. ... Însa, aici, putini au sorti de izbânda, daca nu sunt calificati.
Anume, sa scriu despre prostia postului (teoretic, anti-Basescu) de a-l trece in culise (practic, pe unul din cei mai calificati adversari ai regimului Basescu). Faptul ca nu se urmareste demolarea regimului antinational e demonstrat si de preferinta pentru unii portocalii mascati, in detrimentul unor jurnalisti calificati.
Daca, cei de la guvernare (oameni fara pregatire de specialitate) se incapataneaza sa sustina in continuare un asemenea proiect aberant, propun Parlamentului sa solicite o dezbatere, cu participarea unor oameni calificati, pentru a se lamuri pe fond toate aceste probleme si a evita risipirea resurselor modeste ale tarii in asemenea lucrari fara perspectiva.
Filiala PNL Maramures este, practic, impartita in doua in raport cu actuala situatie a partidului. ... Cred ca e nevoie de mai mult echilibru“ , a declarat presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel. Parlamentarii PNL de Maramures sunt ceva mai rezervati si au alte optiuni politice.
„Voi candida pentru ca in Maramures am intalnit oameni extraordinari care m-au rugat sa fac asta. ... In PC Maramures exista o criza interna si datorita faptului ca in organizatie nu s-au tinut alegeri niciodata, conducerea fiind mereu numita interimar.
Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Functia de presedinte al organizatiei Partidul Conservator (PC) Maramures a fost disputata intre patru candidati: Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures.
Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Potrivit datelor facute publice de BEC la ora 15.30, prezenta cea mai redusa la vot a fost inregistrata in judetele Bistrita Nasaud - 15,99%, Braila -18,38%, Maramures - 18,78%, Covasna - 18,96% si Galati - 19,21%.
Daca vorbesti de candidaturi in doua judete in care PDL-ul are si presedintele de CJ - la Maramures si la Neamt - are si primarul municipiului resedinta de judet...
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
"La Copalnic, precum si in alte localitati din Maramures, agricultorii fac produse ecologice fara sa stie. ... De asemenea, Anton Rohian, fost director al Directiei Agricole Maramures, a precizat ca, de 20 de ani, fiecare agricultor face doar ceea ce vrea, motivand ca majoritatea fermierilor refuza sa accepte regulile impuse.
Pe urmatorul loc se afla Maramures: 91,8% din constructiile ridicate in judetul Maramures sunt proprietate privata. A treia pozitie este ocupata de Harghita, cu 90,1%, aceste trei judete (Satu Mare, Maramures si Harghita) fiind singurele unde ponderea privata depaseste 90% din total.
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
google-analytics.com