Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (4.77 secunde)
O parte din acestia au "armonizat" programul de casare a masinilor vechi cu o campanie de reduceri de pret in speranta atragerii unui numar cat mai mare de clienti.
Acest lucru nu inseamna neaparat ca salariatii vor avea reduceri de venituri.
In plus, clientului 'Platinum' i se ofera anumite facilitati de rang: un pachet de reduceri la comercianti, reduceri la hoteluri si restaurante in strainatate", a spus un bancher craiovean.
Din pacate, nu toti clientii beneficiaza de reduceri ale ratelor bancare ca urmare a reducerii dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
Reduceri mari de pret la imobile second hand La randul lor, proprietarii au stabilit preturile mai ales in functie de nevoia de a vinde si de vechimea, uzura si stadiul de confort al locuintelor respective.
Proiectul presupune reduceri in domeniul apararii, inghetarea salariilor functionarilor publici si a angajarilor in acest sector, precum si inchiderea a unei treimi din oficiile de turism.
Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "se pot face reduceri in administratie" si implicit economii la bugetul public daca se impun alte modele de administratie, dar nu "prin a taia posturi", relateaza Mediafax.
Kilometrajul poate aduce reduceri importante Legea le mai ofera posibilitatea cetatenilor de a completa o declaratie pe propria raspundere prin care mentioneaza ca rulajul autovehiculului este mai mare decat cel considerat standard pentru categoria respectiva.
www.toysmall.ro se alatura campaniei Black Friday cu peste 500 de jucarii care vor avea reduceri reale de pana la 30%.
Centrul Forta Vietii a fost partener la eveniment si a oferit un premiu in valoare de 1.000 de lei sii vouchere cu reduceri semnificative la pachetele si serviciile centrului, plus vauchere cu reduceri la consultatiile cu Quantum Analyzer.
Ambele campanii de reduceri vor incepe vinerea la ora 10:00 AM si se vor incheia lunea la ora 10:00 AM.
Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize si zile de reduceri promotionale pentru toti clientii Deichmann.
Astfel, unele modele Athlon 64 X2 se pot achizitiona astazi la aproape jumatate de pret fata de octombrie 2006, iar unele au fost afectate si mai mult de reduceri.
Dupa ce saptamana trecuta IBM a facut reduceri de personal, vine randul unei alte mari companii sa-si concedieze din angajati.
Presa internationala vorbeste deja de eventuale reduceri de preturi la care AMD va supune majoritatea procesoarelor din portofoliu. Media reducerilor se situeaza la 26% si va surveni in zilele care urmeaza, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor.
In perioadele de reduceri, cumparatorii au putut achizitiona televizoare FullHD, cu diagonala de 81 cm, si cu 1.000 de lei. ... Pe perioada verii anului trecut, producatorii, confruntati cu scaderea vanzarilor, au operat reduceri masive de pret pentru a recupera terenul.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 19-23 martie 2014, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
Vara aceasta aduce cu ea si reduceri de -25% la toata colectia Hispanitas primavara-vara 2016 din magazinul Hispanitas din Baneasa Shopping City, etaj 1 si www.hispanitas.ro. Profita acum de reduceri pentru o vara cu adevarat de neuitat!
- BLACK FRIDAY cu reduceri la rochiile de mireasa si nu numai de pana la 99%; ... - ultimele si cele mai mari reduceri la rochiile de mireasa 2016;
google-analytics.com