Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.77 secunde)
Astfel, desi in vitrinele celor doua magazine erau lipite oferte care anuntau reduceri de 20, 30 sau chiar 70%, preturile de pe produse nu erau afisate intr-un mod legal.
O noutate fata de anul trecut este ca oamenii asteapta reducerile de 'early booking' (inscrieri timpurii), ceea ce este foarte bine, pentru ca aceste reduceri sunt sigure, in timp ce cele de tip 'last minute' nu prea", a declarat Sorela Gilca, directorul agentiei Marshal Turism din Craiova, care a explicat ca anul acesta agentiile au fost mai prudente si nu au mai contractat la fel de multe locuri ca in 2009.
Concret, sunt tot mai multe informatii ca, in ultimele zile, o serie de firme private si-au anuntat angajatii de reduceri salariale care vor intra in vigoare, in principal, de la 1 iunie.
Peste 100 de magazine ofera utilizatorilor Optimo Card reduceri inre 5 si20% la preturile de raft. ... Optimo Card iti aduce reduceri de pret la imbracaminte si incaltaminte, in cafenelele si restaurantele din cele doua mall-uri, la articole pentru copii, la saloanele de infrumusetare.
Cei care vor fi prezenti in ziua deschiderii, vor putea achizitiona saltele cu reduceri de pana la 57%, mobilier de gradina cu reduceri de pana la 60%, perne cu reduceri de pana la 65% si multe alte produse la preturi foarte bune.
In aceasta perioada de reduceri masive, Hispanitas a redus preturile atat la incaltamintea de dama si genti cat si la incaltamintea de barbati.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
La editia din aceasta toamna a targului imobiliar, dezvoltatorii vin cu o serie de oferte atractive si reduceri pe masura.
Ce produse pot fi gasite la reduceri Intre datele de 15 ianuarie si 15 aprilie din fiecare an, comerciantii care au notificat autoritatile pot sa-si lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece, astfel ca practica reduceri substantiale numite generic soldari de iarna.
In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018. Timp de o luna, centrul comercial ii va intampina pe bucuresteni cu oferte surprinzatoare si reduceri de pana la 70%.
Nu rata reducerile de Paste Magazinul online evoMag.ro are reduceri direct pe site. Reducerile sunt subtantiale la foarte multe produse.
Reduceri BUNE la eMAG de 1 decembrie / arenait.net La eMAG a inceput o noua sesiune de oferte cu ocazia zilei de 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei.
Cu cat au scazut tarifele de roaming Din 2007, UE a obtinut reduceri de 92% ale tarifelor cu amanuntul pentru apeluri. Din 2009, UE a obtinut reduceri de 92% ale tarifelor cu amanuntul pentru SMS-uri.
Compania va oferi reduceri de pana la 50% la sute de produse din colectia toamna iarna 2014. Clientii fideli NISSA si fanii paginii de Facebook NISSA sunt cei mai norocosi, acestia fiind invitati cu 2 ore inainte de deschiderea oficiala a magazinelor pentru o sesiune de shopping privat.
Orban a vorbit si despre rectificarile bugetare, precizand sa singurul domeniu in care nu s-au facut reduceri este turismul condus de Elena Udrea:
In masura in care toate aceste reduceri facute de la structurile centrale nu sunt suficiente, putem discuta inclusiv cu guvernul cu cei de la putere pentru a gasi noi formule prin care sa se faca noi reduceri la cheltuielile bugetare, dar totul in ideea si scopul de a nu fi atinse pensiile si salariile militarilor, profesorilor, medicilor si magistratilor", a declarat Ponta.
Potrivit reprezentantilor institutiei, se vor reduce salariile celor 84 angajati cu 25%, insa nu au ajuns dispozitii de la guvern si pentru operarea unei reduceri de personal.
Astfel, in unele cazuri, guvernantii portocalii se vad obligati sa-si repare greselile pe care le-au facut orbiti de reduceri si taieri.
S-ar face reduceri la buget, reduceri in randul numarului de functionari publici, s-ar face economii", a declarat seful Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu.
• O alta parte a prezentarii se concentreaza asupra deciziilor dificile pe care guvernul le va lua, cu privire la venituri suplimentare la bugetul de stat si reduceri de cheltuieli. ... • Primii care fac reduceri si strang cureaua - politicienii (Guvernul si Parlamentul).
google-analytics.com