Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.16 secunde)
Unii dealeri Ford ofera reduceri de 1.000 de euro la modelul Ford Transit Connect, dar doar pentru motorizarile diesel. ... Cele mai mari reduceri le ofera insa dealerii Skoda pentru modelele Superb: Extended, Ride si Avantagarde, reduceri care ajung pana la 3.500 de euro.
Bancherii reactioneaza la reducerea cu 1,25 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara operata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in ultimele doua luni si anunta la randul lor reduceri la nivelul creditelor si depozitelor in lei.
Nu este vorba de oferte promotionale, asa cum ne-au obisnuit marile magazine, ci de reduceri semnificative de pret. Fie ca este vorba despre haine, incaltaminte sau accesorii de sezon, magazinele fac reduceri chiar si de 90%. ... Cele mai mari reduceri sunt facute chiar de magazinele care comercializeaza marci cunoscute.
Primaria Sectorului 2 primeste de saptamana viitoare, incepand de joi, 15 iulie cereri de notificari pentru soldari, de la comerciantii care-si desfasoara activitatea pe raza sectorului si care vor sa faca reduceri de preturi la produsele de sezon.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.
In weekendul cu cele mai multe reduceri din an (22-24 noiembrie 2013), iubitorii de teatru, muzica si dans pot achizitiona online de pe www.BILETOO.ro bilete la toate evenimentele afisate, cu reduceri cuprinse intre 25% si 75%!
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
Timp de 45 de zile, comerciantii pot vinde mai ieftin marfurile nealimentare, cele mai cautate fiind produsele de imbracaminte si incaltaminte.Soldurile pot fi vandute numai in locurile in care erau comercializate si inainte de perioada de reduceri, dar separat de celelalte produse, iar preturile noi trebuie sa fie foarte clare si afisate alaturi de cele vechi.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a dat asigurari, astazi, ca in sectorul bugetar nu vor avea loc reduceri de personal in perioada imediat urmatoare, dar nici nu va fi crescut numarul angajarilor. "Nu sunt prevazute, intr-o perioada scurta de timp, nici reduceri de personal, dar nici angajari.
- La fel ca in Romania, politicile de dreapta, de reduceri salbatice ale cheltuielilor, au esuat. ... De la inceputul crizei economice, au asistat la o Uniune Europeana care este preocupata in cea mai mare masura de salvarea institutiilor financiare, impunand chiar populatiilor sa faca reduceri drastice.
El a continuat explicand ca nu va fi vorba de noi disponibilizari, ci pur si simplu de reduceri ale capacitatilor de productie si pensionari. Grigorescu a aratat ca sunt “reduceri pe cale naturala“ si ca ele ar fi, de fapt, la latitudinea patronilor.
Sezonul de reduceri pentru produsele din magazine a inceput ieri. Potrivit legii, perioada in care comerciantii cu amanuntul pot practica reduceri de pret pentru produsele specifice sezonului toamna-iarna se intinde pana la 15 aprilie inclusiv.
"Prin acest act normativ, urmarim sa injumatatim numarul de pozitii tarifare pentru care se aplicau exceptii sau reduceri de taxe vamale.
In plus, agentii spun ca inca sunt cautati de clienti deoarece fac reduceri la incheierea politelor. ... Este avantajos sa inchei la noi polite, pentru ca facem reduceri consistente.
Pretul final ar putea sa scada insa datorita diminuarii taxelor vamale la importurile din UE si interesului firmelor sa recicleze produsele vechi, lansand reduceri de preturi. ... Mai mult, unele magazine deja acorda reduceri pentru clientii care aduc produse vechi.
Sezonul de reduceri initiat in mai toate orasele din Romania nu a "afectat" aproape deloc si sudul litoralului.
Agentiile de turism va intampina cu reduceri de pret. Astfel, cei care s-au hotarat in ultimul moment sa plece in vacanta au sansa de a primi reduceri de aproximativ 20% din valoarea biletului.
Astfel, mai multe magazine din oras, cum ar fi unele din Micro 19 sau Tiglina, au afisat deja reduceri de pana la jumatate din pretul hainelor, in speranta ca vor atrage cat mai multi clienti, iar stocurile de marfa pentru sezonul rece vor fi lichidate.
google-analytics.com