Cautare

1457 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (2.93 secunde)
Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Toti primarii PSD si PRM din judetul Vrancea au semnat un memoriu pe care l-au trimis premierului Calin Popescu-Tariceanu, prin care il anunta ca incepand cu 12 ianuarie vor inceta orice relatie cu prefectul judetului pana cand subprefectul Dragos Mircea nu va fi demis.
Alesii locali care doresc sa se mute la alt partid decat cel din partea caruia au fost sprijiniti mai au doar cateva saptamani in care mai pot migra la alta formatiune politica.
Imediat dupa lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare al PSD Constanta, senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, a declarat sambata, in cadul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis in urma scandalului scurgerii de informatii din MApN.
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
Primarii din localitatile riverane Dunarii, reuniti ieri in cadrul unui grup de lucru cu conducerea Prefecturii Dolj, au dat verdictul: pe langa refacerea digurilor, autoritatile trebuie sa se gandeasca si la crearea de poldere pentru inundare controlata in caz de urgenta.
PNL Prahova acuza PD ca le-a racolat primarii si consilierii. ... Intr-un comunicat dat ieri publicitatii, presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, sustine ca este vorba despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD".
Primarii constanteni s-au intalnit, ieri, 26 februarie a.c., cu reprezentantii Prefecturii Constanta, care i-au instruit cum sa pregateasca alegerile europarlamentare programate pentru luna mai.
Proiectul Zonei Metropolitane Constanta incepe sa capete contur, pana in toamna acestui an urmand sa fie realizata si o harta a viitoarei metropole, care va reuni 14 localitati constantene din jurul municipiului resedinta de judet.
Au raspuns chemarii Apelul democrat pentru intrajutorarea edilului tecucean a avut ca tinta 32 de primari, dar la dezbaterile de la Tecuci au fost prezente 20 de persoane (primari, viceprimari si reprezentanti ai primariilor democrate), in timp ce altii au transmis prin fax valoarea sprijinului financiar pe care-l vor acorda.
Primarii si viceprimarii nu vor avea dreptul ca, in ziua desfasurarii alegerilor europarlamentare, sa stationeze in localurile sectiilor de vot mai mult decat timpul necesar pentru a vota, potrivit unei hotarari de interpretarare adoptate de BEC.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, sustine ca democratii tergiverseaza intentionat procesul initiat pentru blocarea imprumutului in valoare de 85 de milioane de lei.
Organizatia de Femei PSD si-a fixat ca obiectiv pentru alegerile locale castigarea a 100 de primarii, a tinut sa arate Rovana Plumb, dupa lansarea de catre Geoana a unui program care sa vizeze intrarea in lupta electorala a ceea ce el a numit "amazoanele" din PSD.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Traian Basescu l-a catalogat drept "imbecil" pe un ministru, in contextul in care le-a vorbit sambata, la Neptun, primarilor despre felul in care a fost gestionata situatia in zonele afectate de inundatii din nordul Moldovei.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor.
In primele luni ale anului 2009, inainte de intocmirea bugetului, primariile au cheltuit pentru functionare, dupa lege, bani reprezentand o cota lunara de 1/12 din bugetul pe 2008.
Reprezentantii Prefecturii Olt au efectuat o serie de controale de verificare a dispozitiilor si hotararilor emise de primarii si consiliile locale din 30 de localitati din judet si au gasite zeci de deficiente in intocmirea si pastrarea documentelor.
Moda masteratelor a cuprins si primarii constanteni - si asta de cativa ani buni, asa incat tot mai multe persoane isi completeaza studiile la universitatile din tara, imbogatindu-si astfel CV-ul cu inca o diploma.
google-analytics.com