Cautare

1458 de rezultate pentru "reduceri in primarii" (4.76 secunde)
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a dat asigurari, astazi, ca in sectorul bugetar nu vor avea loc reduceri de personal in perioada imediat urmatoare, dar nici nu va fi crescut numarul angajarilor. "Nu sunt prevazute, intr-o perioada scurta de timp, nici reduceri de personal, dar nici angajari.
Dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie din Romania, familia socialista europeana va deveni mai puternica si va fi in masura sa promoveze cu mai multa forta politici de crestere si stimulare economica, de creare de locuri de munca si protectie sociala, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, lider al Partidului Socialist Bulgar.
Strategia de restructurare a siderurgiei romanesti, elaborata de Ministerul Economiei si Comertului (MEC) si convenita cu Uniunea Europeana, prevede ca pana in 2008 sa fie dati afara 8.500 de angajati din industria siderurgica.
Sezonul de reduceri pentru produsele din magazine a inceput ieri. Potrivit legii, perioada in care comerciantii cu amanuntul pot practica reduceri de pret pentru produsele specifice sezonului toamna-iarna se intinde pana la 15 aprilie inclusiv.
Ministerul Finantelor Publice a prezentat in sedinta de Guvern o Hotarare de Guvern privind exceptarea si reducerea temporara a taxelor vamale de import pentru unele categorii de marfuri pentru anul 2006.
Comertul stradal cu polite auto RCA continua nestingherit in Craiova, cu toate ca a fost interzis de pe 10 august 2006 de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
In 2008, Craiova ar trebui sa colecteze 1.200 de tone de astfel de deseuri, conform normelor comunitare. ... Pretul final ar putea sa scada insa datorita diminuarii taxelor vamale la importurile din UE si interesului firmelor sa recicleze produsele vechi, lansand reduceri de preturi.
Sezonul de reduceri initiat in mai toate orasele din Romania nu a "afectat" aproape deloc si sudul litoralului.
Daca nu ati plecat inca in vacanta, atunci grabiti-va. Agentiile de turism va intampina cu reduceri de pret. Astfel, cei care s-au hotarat in ultimul moment sa plece in vacanta au sansa de a primi reduceri de aproximativ 20% din valoarea biletului.
In goana dupa profit, comerciantii galateni au dat startul reducerilor inainte de termenul stabilit prin lege, si anume 15 ianuarie.
Astfel, desi in vitrinele celor doua magazine erau lipite oferte care anuntau reduceri de 20, 30 sau chiar 70%, preturile de pe produse nu erau afisate intr-un mod legal.
Daca in anii trecuti craiovenii prinsesera gustul excursiilor pentru shopping, in 2010, reducerile practicate in marile orase europene nu i-au mai tentat. ... La mai bine de un an de la instalarea crizei economice, craiovenii se arata extrem de prudenti in ceea ce priveste cheltuielile.
scad salariile si la privat', pe care il puteti citi in continuare. ... in domeniul privat. Concret, sunt tot mai multe informatii ca, in ultimele zile, o serie de firme private si-au anuntat angajatii de reduceri salariale care vor intra in vigoare, in principal, de la 1 iunie.
Peste 100 de magazine ofera utilizatorilor Optimo Card reduceri inre 5 si20% la preturile de raft. Optimo Card este un program unic de loialitate de pe piata din Romania care vine cu numeroase avantaje atat in Plaza Romania, cat si in Bucuresti Mall.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Ce produse pot fi gasite la reduceri Intre datele de 15 ianuarie si 15 aprilie din fiecare an, comerciantii care au notificat autoritatile pot sa-si lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece, astfel ca practica reduceri substantiale numite generic soldari de iarna.
In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018. Timp de o luna, centrul comercial ii va intampina pe bucuresteni cu oferte surprinzatoare si reduceri de pana la 70%.
google-analytics.com