Cautare

715 de rezultate pentru "reabilitare termica" (3.43 secunde)
Potrivit Programului national pe 2005, reabilitarea termica a unui bloc inseamna schimbarea geamurilor vechi cu altele tip termopan, inlocuirea utilor, izolatie termica exterioara, interioara pe casa scarii, a uscatoarelor, parapetelor balcoanelor, a planteurilor de la subsol, a terasei blocului ti a peretilor de rost.
Crearea unor conditii materiale care sa asigure un standard de viata normal "impune" o serie de lucrari de reabilitare a locuintelor.
Accesul la programul de reabilitare termica a blocurilor a fost inlesnit prin micsorarea cotei cu care locatarii vor contribui. ... Dezinteresul romanilor pentru programul de reabilitare termica a blocurilor i-a determinat, saptamana trecuta, pe membrii guvernului sa adopte o noua inlesnire pentru implementarea proiectului.
Traian Mosoiu" a Primariei, conferinta cu tema "Program de Reabilitare Termica a Cladirilor", intre orele 9:30 si 14:30. Programul va incepe cu Sesiunea I - Importanta programelor de reabilitare termica in perspectiva standardelor europene". ... Sesiunea a II-a va avea ca tema "Solutii moderne de reabilitare a cladirilor".
Un prim-pas - reabilitarea termica a cladirilor Secretarul de stat Ioan Andreica a adaugat ca ministerul pe care-l reprezinta a initiat programe prin care sunt sprijinite comunitatile locale in vederea reabilitarii termice a cladirilor.
O familie ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 700 de euro pentru izolarea termica a locuintei. ... Doar 30 de blocuri din Craiova au depus pana acum documentatia completa la primarie, prin care se solicita reabilitarea termica.
O familie ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 700 de euro pentru izolarea termica a locuintei. ... Doar 30 de blocuri din Craiova au depus pana acum documentatia completa la primarie, prin care se solicita reabilitarea termica.
Vor fi reabilitate termic 145 de blocuri de locuinte in acest an in mai multe orase din tara ce fac parte din "Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte", alaturi de alte 693 de blocuri, a declarat joi directorul din cadrul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor."In acest an vom reabilita termic 145 de blocuri de locuinte din orasele:
Familiile vor trebui sa plateasca in jur de 1.300 - 1.500 de euro pentru reabilitarea termica a cladirilor in care locuiesc, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely.
Pentru imbunatatirea performantelor de izolare termica a blocurilor de locuinte, precum si pentru stimularea economisirii energiei termice, conducerea municipalitatii intentioneaza sa propuna Consiliului Local al Oradiei adoptarea unei hotariri care sa vina in sprijinul procesului de reabilitare termica a ansamblurilor de locuinte.
Impulsionarea proprietarilor sa-si izoleze termic apartamentele face parte din Programul de reabilitare termica a cladirilor multietajate, lansat de MTCT, a declarat Gina Petrescu, reprezentanta ministerului. ... Reprezentanta MTCT a explicat cum se desfasoara acest program de reabilitare.
Cel mai mare blocaj in desfasurarea programului de reabilitare termica a cladirilor nu vine din partea proprietarilor, ci din partea primariilor, potrivit unor specialisti in domeniu prezenti ieri la conferinta intitulata "Finantarea Investitiilor in Energie".
Mai pe intelesul tuturor, izolarea termica inseamna o captusire a peretilor, schimbarea ferestrelor si lucrari noi la instalatii.
Din cauza rau-platnicilor, Termoelectrica ameninta cu neinceperea furnizarii de energie termica pentru aceasta iarna.
Craiovenii au fost lasati cu ochii in soare de municipalitate, care a uitat sa prevada in bugetul pe 2007 bani pentru reabilitarea termica a blocurilor.
Tinand cont de faptul ca peste putin timp reabilitarea termica a blocurilor va deveni obligatorie, se poate spune ca locuitorii judetului Constanta au devenit foarte interesati de solutionarea acestei probleme stringente.
Potrivit acestui program, sprijinul financiar s-a acordat pentru "reabilitarea si modernizarea sistemelor de alimentare centralizata cu energie termica, inclusiv schimbarea tipului de combustibil la instalațiile de ardere energetice (ex.
Lucrarile de reabilitare pe Calea Victoriei au fost terminate. CUM ARATA ACUM Au fost finalizate lucrarile de reabilitare a Caii Victoriei. ... Firma Tehnologica Radion a finalizat lucrarile la proiectul de reabilitare a Caii Victoriei, pe segmentul cuprins intre Piata Victoriei si Bd.
În prezent, la finantarea programului de reabilitare termica a imobilelor guvernul participa cu doar o treime, iar asociatia de proprietari trebuie sa suporte 33 la suta din costuri, restul revenindu-i primariei. ... Craiovenii au preferat lucrari de reabilitare termica ieftine si rapide, fara proiecte, dar si fara siguranta.
Proprietarii care vor ca imobilul in care locuiesc sa fie inclus in programul de reabilitare a retelei termice finantat si de la bugetul de stat vor trebui sa semneze un angajament oficial prin care se obliga ca nu vor aproba debransarea locatarilor de la sistemul centralizat de incalzire, potrivit Mediafax.
google-analytics.com