Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (2.90 secunde)
Dupa ce conducerea executiva a Consiliului Judetean (CJ) Dolj s-a bucurat ca economiseste bani pe seama preturilor mici cu care au fost castigate anumite licitatii de reabilitare a unor obiective, acum atribuie contracte pentru lucrari suplimentare "surpriza", de aproape 1,8 milioane de lei.
Programul de reabilitare, modernizare si dotare va fi implementat de Ministerul Dezvoltarii.
Proiectul face parte din Etapa a VI-a de reabilitare a drumurilor nationale si este finantat din fonduri de la Banca Europeana de Investitii si prin contributia Guvernului Romaniei. Cei 222,71 km aferenti proiectului de reabilitare au fost divizati in trei sectoare distincte.
Marti s-au deschis ofertele depuse de firme pentru realizarea proiectului de reamenajare si reabilitare a Aeroportului International Craiova. ... Planul de reabilitare include dezvoltarea aerogarii pe corpurile principale: ... Lucrarile de reabilitare si reamenajare urmeaza sa se incheie intr-un interval de 18 luni.
Dragos Voda - 12.429.333 lei - Modernizare, reabilitare DJ 403 DN 31 - Luica - DN4 - Soldanu - Radovanu, Consiliul Judetean Calarasi - 58,24 milioane lei - Infiintare cresa in municipiul Calarasi - 2.181.936,57 lei - Reabilitare scoala gimnaziala Nr.
Centrala termica este pe aburi Starea cladirii, aflata in patrimoniul Prefecturii Dolj, i-a atras atentia si prefectului Florin Stancu. ... Centrala termica este pe aburi, fiind, probabil, cea mai veche din tot sud-estul Europei", a declarat prefectul Stancu.
El a adaugat ca, pana acum, decizia de reabilitare termica a fost luata deja pentru 390 de cladiri. ... "UE a aprobat ca, incepand cu anul viitor, 2% din fondurile de dezvoltare regionala sa fie alocate pentru finatarea programului de reabilitare termica a cladirilor.
Deputatul PNL Andrian Mihei a adresat, ieri, o interpelare ministrului Laszlo Borbely, referitoare la eficienta cadrului legal actual pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit.
Va creste pretul terenurilor Reabilitarea termica a blocurilor de locuit va contribui insa la cresterea pretului apartamentelor cu cateva procente. "Cu siguranta, reabilitarea termica atrage dupa sine niste avantaje, si aceste apartamente vor avea prioritate", a afirmat Niculina Otovescu.
Pe baza masuratorilor, auditorul va intocmi un certificat care va preciza parametrii referitori la situatia cladirii, precum si sfaturi care sa ajute la o mai buna izolare termica.
Modul de finantare a cheltuielilor pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit, nominalizate in programele anuale prin proiecte ale administratiei publice locale, va fi reanalizat astazi in Bucuresti.
Reabilitarea termica a cladirilor va costa Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) anul acesta 13 milioane de lei. ... El a mai spus ca au fost primite aproximativ 600 de cereri din partea asociatiilor de proprietari pentru reabilitarea termica a imobilelor.
Guvernul a distribuit cele 360 de milioane de lei pentru reabilitarea termica a blocurilor in 2009, adica mai putin de jumatate din necesarul solicitat pana acum de primariile din Romania in baza indicatorilor tehnico-economici aprobati - 785 de milioane de lei.
Potrivit declaratiei date de Cuciureanu, inspectorul fiscal i-ar fi pretins atunci o centrala termica pentru a inchide ochii la o serie de nereguli. Dupa cum sustine Cuciureanu, centrala termica ar fi fost achizitionata de la un magazin din municipiul Botosani si predata lui Paramanov conform intelegerii.
Centrala Electro-Termica Craiova II nu va fi transferata primariei, sustine directorul complexului energetic, Constantin Balasoiu, desi in urma cu doua zile Mircea Toader, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, a afirmat intr-o conferinta de presa ca opt centrale electro-termice, printre care si cea de la Isalnita, vor trece sub tutela primariilor locale.
Primarul Radu Mazare (foto) a anuntat ca, in prezent, se desfasoara un sondaj de opinie prin intermediul caruia municipalitatea sa afle care sunt prioritatile constantenilor, acestia avand de ales intre reabilitarea termica a blocurilor, locuri de joaca pentru copii sau parcuri.
Dupa ce alesii au hotarat in Adunarea Generala a Actionarilor demararea procedurii de intrare in insolventa a societatii Termica, o masura similara vizeaza si Conterm Construct.
çn conditiile in care pentru incalzirea locuintelor din Romania se cheltuieste cu 50% mai mult decat pentru cele din Uniunea Europeana, tara noastra va urma modelul ungar in ceea ce priveste reabilitarea termica a cladirilor si isi va intensifica eforturile pentru atragerea de fonduri externe pentru acest proiect.
Este vorba despre centrala termica numarul 2, avand o suprafata de 391 de metri patrati (al carei pret de pornire in cadrul licitatiei va fi de 204.878 de lei), centrala termica 3, avand o suprafata de 356,5 metri patrati (pretul de pornire fiind de 168.687 de lei), centrala termica 4, avand o suprafata de 385 de metri patrati (pretul de pornire fiind de 166.051 de lei), centrala termica 10, avand o suprafata de 304,97 metri patrati (pretul de pornire fiind de 134.059 de lei), preturile neincluzand TVA.
Productia industriala a crescut cu 7,3% in perioada ianuarie-aprilie, comparativ cu primele patru luni din 2007, evolutia fiind sustinuta de energia electrica si termica, gaze si apa, precum si de industria prelucratoare, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
google-analytics.com