Cautare

10272 de rezultate pentru "psd avocat" (4.63 secunde)
Mandatul actualului Avocat al Poporului (AP), Ioan Muraru, a expirat in principiu pe 15 mai 2011, insa, potrivit legislatiei, dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului. ... Totodata, aceeasi lege prevede ca mandatul AP dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Cu tot respectul pentru meseria de avocat, dupa cum se stie, Baroul devenise o organizatie ermetica. Pentru un absolvent al unei facultati de drept, a deveni avocat insemna trecerea prin varii furci caudine care incepeau prin a fi acceptat ca ucenic pe linga un cabinet de avocatura.
Desi Alianta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca functia de Avocat al Poporului ar putea fi ocupata de deputatul PD Augustin Zegrean, in urma unui acord parlamentar dintre cele mai importante partide parlamentare, aceasta demnitate va reveni PSD, care a platit democratilor cu cateva mandate CNA.
Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: ... excluderea din PSD. Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului: nu a respectat o decizie a PSD. Mai precis nu s-a lasat revocat din functie asa cum a doreit conducerea PSD.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
Cu toate ca in Romania piata serviciilor juridice inseamna 25-35 de milioane de euro anual, venitul mediu lunar al unui avocat este sub 6 milioane de lei, afirma presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Calin Andrei Zamfirescu.
Actul normativ reglementeaza, printre altele, obligatia asiguratorului de a permite, prin contractul de asigurare, sa incredinteze apararea intereselor sale unui avocat ales de el insusi.
si-a angajat avocat care a schimbat istoria fotbalului! Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. ... Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie. Inseamna ca PSD nu a invatat nimic din lectia pe care i-a dat-o electoratul.
PD-L a obtinut cele mai multe mandate de consilieri (7), urmat de Partidul Verde, PSD si PNL cu cate patru.
Europarlamentarul PSD Corina Cretu publica, pe blog, un material intitulat "PSD inaintea Congresului. Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. ... "cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza:
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Cristian Diaconescu va candida totusi la sefia PSD. Puteti citi in continuare documentarul despre PSD.
Printre cei care semneaza se numara si Viorel Hrebenciuc, presedintele PSD Bacau.
Nici nu s-a potolit bine furtuna iscata de trecerea lui Ion Iliescu pe linie moarta, ca un alt scandal zdruncina PSD.
google-analytics.com