Cautare

10274 de rezultate pentru "psd avocat" (4.12 secunde)
Mioara Oprea nu a putut fi contactata.Prostia functionarilor, suportata de craioveniProcesul dintre Primaria Craiova si SC Cronos Impex SRL Craiova, fostul administrator al parcarilor cu plata din Banie, este asistat din partea municipalitatii de un avocat din Alba Iulia, unde cele doua parti sunt chemate, a dezvaluit ieri primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Tatal sau era avocat de succes, iar mama, membra în consiliul de directori al First Interstate BancSystem. Bunicul sau, J.W.
"Am muncit la administratia metroului, curatam wc-uri" Este analist financiar, avocat, fost pilot de vanatoare pe F16 si are centura neagra in Kung Fu. ... Cum tata era avocat, am ales asta!
De data aceasta, patronul Stelei le-a cerut judecatorilor, printr-o cerere depusa de noul sau avocat, Pavel Abraham, sa fie lasat sa mearga acasa de ziua lui.
Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Ghinioanele se tin lant in viata Adrianei Iliescu, dupa ce a propriul avocat a tradat-o si si-a pierdut intr-un proces toate economiile, inclusiv cele pentru micuta Eliza.
xxx Argumente Primarul unui oras observa ca cel mai mare si mai bogat avocat din oras nu a facut niciodata o donatie in scop de caritate. ... - Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari.
Victor Ponta s-a prezentat marti la sediul DNA fara avocat, pentru a depune un document la dosar.
Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Traian Basescu a promis ca Romania va fi cel mai puternic avocat al Republicii Moldova pentru integrarea ei in Uniunea Europeana si i-a sugerat lui Vladimir Voronin ca la orice fel de probleme sa incerce mai intii un telefon la Bucuresti, unde va gasi intotdeauna un raspuns prompt si favorabil solicitarilor de orice fel.
Intr-una din biografiile lui Blair se spune ca in ziua casatoriei cu Cherie, amindoi au facut legamint ca unul va ajunge cel mai cunoscut avocat si cel de-al doilea prim-ministru.
Intr-una din biografiile lui Blair se spune ca in ziua casatoriei cu Cherie, amindoi au facut legamint ca unul va ajunge cel mai cunoscut avocat si cel de-al doilea prim-ministru.
Probabil pentru ca este avocat, iar Dutu stie cat de folositor este (sau ii este, de fapt era) un avocat.
Le-a spus colegilor mei sa-l lase sa plece pentru ca el este avocat. ... Ieri-dimineata, la Biroul Rutier Craiova s-a prezentat Nicolae Constantinescu, care nu este insa avocat, ci profesor de informatica.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul. ... Adrian Robert Nanut, avocat:
la Consiliul Judetean, PSD va avea 19 sau 20 de consilieri (corespunzator unui scor provizoriu de 50,6%), PD-L va fi reprezentat de 9 sau 10 consilieri (cu 20,7%), in timp ce PNL va avea 6 sau 7 alesi judeteni (avand 15%).
In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala. ... asta a fost un lucru bun si aici poate fi apreciat si aportul personal al lui Geoana, si in general modul cum a lucrat PSD-ul.
Sala "Belvedere” a Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit sambata, 26 martie, Conferinta Organizatiei Municipale a PSD Mangalia.
PSD - 14, PUR - 7, PNL - 7, PD - 5, PRM - 2. Coalitia PNL-PD-PUR obtinea astfel majoritatea, cu un numar de 19 mandate de consilieri, lasind PSD-ul fara putere.
Apele in PSD continua sa fie tulburi. Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului".
google-analytics.com