Cautare

2794 de rezultate pentru "primarul" (3.41 secunde)
Daca primarul Rastului, Iulian Silisteanu, considera ca solutia cea mai buna este stramutarea, primarul din Carna opteaza pentru diguri care sa ii protejeze pe oameni de eventualele revarsari ale Dunarii.
Sinistratii dorm in ruinele Rastului Primarul din Rast a pierdut numarul caselor prabusite in ultimele zile si nu se teme decat pentru sinistratii izgoniti de ploaie si de vant din corturi in casele ce stau sa cada.
Alexandru Dicu, primarul comunei Malu Mare, a declarat ca in planul general intocmit in 2005 terenul intravilan al comunei a crescut de la 400 la 1.800 de hectare.
"Am vorbit deja cu primarul din Predesti care doreste sa refaca podul peste paraul Meretel din localitate.
Primarul Radu Mazare a reactionat dur la auzul observatiilor facute cu o zi inainte de Inspectoratul Judetean de Politie cu privire la insuficienta implicare a Primariei Constanta pentru rezolvarea problemelor de trafic din statiunea Mamaia.
Cum sa fie case de vacanta, cand acestea sunt case vechi mostenite de la parinti si bunici, iar oamenii locuiesc in ele cateva zile pe saptamana, in week-end-uri, cand vin la tara si muncesc?!", a spus primarul Constantin Radu.
Mai trebuie spus si ca, asa cum ii sta bine unui bun gospodar, primarul Dumitru Nicolae a avut grija sa aseze in CA multi dintre oamenii sai de incredere.
Procurorii DNA au atacat cu recurs decizia Tribunalului Bucuresti de a-l cerceta in stare de libertate pe primarul Mircia Gutau", a declarat Livia Saplacan, purtatorul de cuvant al DNA Bucuresti.
Directorul SADP raspunde loviturilor expediate in directia sa de catre primarul Dumitru Nicolae.
Povestea a fost prezentata, de altfel, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri de primarul Radu Mazare, care i-a acuzat pe reprezentantii Politiei ca nu au vrut sa colaboreze cu inspectorii Corpului de Control din Primarie in sensul rezolvarii situatiei sesizate de cetateni pe strada Ion Corvin.
Primarul din Rast, Iulian Silisteanu, a raspuns simplu la aceasta hotarare a guvernantilor: ... Eu am acte, harti, fotografii care dovedesc ca toate aceste case stau sa cada, iar la cele care mai sunt inca in picioare crapa zidurile si in interior este igrasie si umezeala!", a spus primarul.
"Socul" vestii nu l-a luat foarte tare prin surprindere pe primarul Constantei, Radu Mazare, care este si presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Constanta, acesta declarand ca zvonuri privind edili sociali-democrati care sunt "curtati" de PD sau care au inceput sa aiba ganduri de plecare spre...
Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, si-a anuntat ieri intoarcerea in PSD, motivandu-si gestul prin legea alesilor locali care l-a obligat sa-si declare apartenenta politica, dar si pentru ca, spune el, s-a schimbat atmosfera la filiala de cand au venit la conducere Oprescu si Vanghelie.
Afirmatiile reprezentantului Guvernului in teritoriu au fost contrazise de primarul de Cluj, Emil Boc. „Primarul nu semneaza condica. ... Vreau sa va spun ca munca de primar e nenormata”, a spus primarul Emil Boc.
Iulian Silisteanu, primarul vechiului si noului Rast, imparte butelii, dreptate, saltele, injuraturi, bani pentru manopera caselor, pune masina primariei la dispozitia tatei Leana cand i se face rau de la injectii, racneste la zidarii care, pe masura ce se apropie zapada, cer si mai multi bani pentru tencuieli, da interviuri si mai crede cu toata fiinta ca rastenii o sa traiasca in curand intr-un sat ca-n Europa.
Democratii galatenii il acuza pe primarul Dumitru Nicolae de practici totalitare. ... In aceste conditii primarul a promis tinerilor cu virsta mai mica de 35 de ani ca le va da teren in cartierul Siret.
"Am inceput prin achizitionarea unui excavator, pentru a fi pregatiti din timp in eventualitatea unor fenomene meteorologice nefavorabile", ne-a declarat Ioan Roman, primarul localitatii Lumina.
Comisarul Ilie Stefan, seful Politiei municipiului Bailesti, a declarat ca nu a fost inceputa urmarirea penala, insa primarul Iulian Silisteanu este in prezent principala persoana anchetata in acest caz. "Primarul Silisteanu e principalul anchetat pentru ca este ordonator principal de credite.
Aplicarea legilor proprietatii a bagat din nou zazania intre primarul Antonie Solomon si prefectul Nicolae Giugea.
Ponderea celor care se declara nehotarati si care au spus ca nu se vor prezenta la vot se ridica la 34%. In ceea ce priveste primarul pe care l-ar vota, cei mai multi dintre romani (33%) s-au declarat nehotarati, 32% sunt decisi sa voteze alt candidat decat actualul primar, in timp ce 29% dintre voturi se indreapta catre actualul edil.
google-analytics.com