Cautare

61447 de rezultate pentru "primarul din tuzla" (7.44 secunde)
Terenurile din judetul Constanta, care dau inspre mare sau lac si pe care inca nu s-a construit nimic, sunt in continuare in atentia marilor sau mai micilor rechini imobiliari, desi criza economica ar fi trebuit sa ii domoleasca.
iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. ... Tuzla. ... Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului. In august va implini 73 de ani, dar primarul Ghebenei este un adevarat argint viu.
Primaria Tuzla pare sa fie mai linistita ca niciodata, daca ne gandim ca, acum putin timp, se facea mare zarva cu privire la schimbarea din functie a primarului.
Chiar de ziua lui de nastere, primarul comunei Tuzla, social-democratul Constantin Micu, a avut parte de o surpriza tare neplacuta din partea consilierilor locali.
Administratia locala a comunei Tuzla a demarat o serie de proiecte menite sa imbunatateasca aspectul localitatii. Printre acestea se numara, dupa cum ne-a declarat primarul Avram Ghebenei, realizarea retelei de canalizare, amenajarea bordurilor si a trotuarelor, cat si ridicarea a inca patru sali de clasa pentru scoala din comuna.
Institutia Prefectului judetului Constanta a notificat, in bloc, toate hotararile adoptate in sedinta de Consiliu Local al comunei Tuzla din data de 12 mai a.
Toti cei 700 de membri ai Partidului Democrat- Liberal din comuna Tuzla, in frunte cu presedintele Florin Micu, au trecut ieri la Partidul Social Democrat.
Primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), aproape a finalizat lucrarile de construire a noului sediu al primariei in care se va muta, de la 1 mai.
Dupa estimarile primarului din comuna Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), la sfarsitul lunii in curs va fi inaugurat sensul giratoriu al localitatii, dar si noul sediu al primariei.
Debandada la sedinta de Consiliu Local Tuzla, convocata ieri, 29 iunie a. ... , de primarul comunei, Constantin Florin Micu (foto). Asta pentru ca la sedinta au fost prezenti consilierii validati cu o sedinta in urma, dar despre care primarul sustine ca de fapt nu au aceasta calitate.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat.
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
Consiliul Local Tuzla are in componenta sa 4 consilieri PSD, 6 PNL, 2 PNG si 3 PDL.
Primaria comunei Tuzla deruleaza, in aceasta perioada, o serie de proiecte in ton cu sezonul.
Gestionarea paguboasa a unor fonduri SAPARD a adus patru comune din judetul Constanta in situatia ingrata de a fi executate silit de Fisc pentru debite totale in valoare de 240.099, 79 lei.
euro, iar puterea in Bucuresti se va concentra in mana unui om - primarul general - si a unui singur consiliu - cel al Muncipiului Bucuresti (CGMB). ... Traian Basescu a venit la Cotroceni din pozitia de primar general si a castigat doua mandate prezidentiale. ... Primarul sect. ... Primarul sect.
De aceea, seria evenimentelor Smart City continua, iar pe data de 20 septembrie 2017, reprezentantii a circa 20 de Primarii ale oraselor din zona de sud a tarii se vor intalni la Calarasi, cu furnizorii de solutii si echipamente IT&C in cadrul conferintei regionale SMART CITY 2017-2020.
Partidele care au plecat sa-i colinde pe primari mizeaza si pe nemultumirile acestora legate de partidele din care fac parte, pe eventualele probleme cu legea ale acestora sau pe faptul ca au cazut in dizgratia sefilor lor.
Partidele care au plecat sa-i colinde pe primari mizeaza si pe nemultumirile acestora legate de partidele din care fac parte, pe eventualele probleme cu legea ale acestora sau pe faptul ca au cazut in dizgratia sefilor lor.
In Primaria Tuzla adie, cel putin deocamdata, linistea de dinaintea furtunii, avand in vedere ca in data de 12 mai, a. ... , viceprimarul comunei a fost schimbat din functie cu Marian Saracila (foto), principalul adversar politic al primarului Constantin Micu (foto).
google-analytics.com