Cautare

17704 de rezultate pentru "presedinti sectiilor de votare satu mare" (4.79 secunde)
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
Discurs sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, la evenimentul TSD Satu Mare - 14.05.2014 Transcriere Multumesc mult de tot!
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Desemnarea presedintilor si loctiitorilor presedintilor sectiilor de votare se va face, prin tragere la sorti efectuata de catre presedintele tribunalului, cel mai tarziu pe data de 31 mai, se precizeaza intr-o circulara a Biroului Electoral Central prezentata de Agerpres.
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena:
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. ... Pentru a vota, alegatorii vor prezenta membrilor biroului electoral al sectiei de votare un act de identitate.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare. "Suntem un oras in care instruirea presedintilor sectiilor de votare o face Primaria.
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. ... Prin intermediul unei firme a sale, Radu Bud este dealer Citroen in Satu Mare.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
google-analytics.com