Cautare

15427 de rezultate pentru "presedintele" (3.95 secunde)
Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni. ... O singura tinta de atac a avut, sporadic, presedintele, in persoana Ecaterinei Andronescu, in momentul elaborarii Legilor educatiei.
• 16 ian 2007 - Presedintele Basescu face o vizita in Republica Moldova, unde se intalneste cu omologul sau moldovean Vladimir Voronin si cu reprezentantii ambasadei Romaniei la Chisinau.
• 24 iun 2009 - Presedintele moldovean in exercitiu sustine ca Procuratura de la Chisinau detine dovezi privind implicarea Romaniei si a Serbiei in protestele violente desfasurate in data de 7 aprilie in capitala R.Moldova.
Presedintele nu si-a prezentat scuzele si a trimis legea spre reexaminare. ... Indiscutabil, presedintele a stiut sa foloseasca aceasta stare de fapt in favoarea sa. Presedintele a sustinut, in madatul sau, 12 mesaje in fata Parlamentului, incepand cu cel de la depunerea juramantului si pana la cel de bilant.
Presedintele actual al Consiliului de Monitorizare este Florinel Butnaru, fost senator in legislatura 2012-2016. ... Presedintele Consiliului de monitorizare Art. ... - Presedintele Consiliului de monitorizare indeplineste, conform legii, functia de ordonator principal de credite.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
HotNews a sistematizat cele mai importante teme abordate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe 6 Ianuarie 2011, la postul public de televiziune. - intalnirea de astazi de la BNR este una dintre intalnirile periodice obisnuite cu acest for, a aratat, intr-o prima faza a discutiei, presedintele Traian Basescu.
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: Faptul caaproape in fiecare zi impotriva Guvernului au fost aruncate nu doar de catre presedintele suspendat si nu doar de catre opozitie, dar chiar si in cercuri internationale acuzatii lipsite de fundament.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. ... Si tot o certitudine ramane si putina afectiune pe care o are presedintele Camerei Deputatilor fata de presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat, ieri, ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au adoptat o declaratie, ca reactie la afirmatiile presedintelui Traian Basescu de la sedinta DNA, in care i se solicita public sa iasa si sa isi retraga afirmatiile la adresa Parlamentului.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Presedintele ales Traian Basescu a refuzat sa comenteze decizia de gratierei.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Principiul de baza al programului America First porneste de la indemnul adresat de presedintele Trump fiecarei natiuni de a-si promova propriile interese. Programul America First urmeaza sa fie raspunsul natiunii libere si suverane romane la ceea ce spunea vinerea trecuta presedintele Trump:
Principiul de baza al programului America First porneste de la indemnul adresat de presedintele Trump fiecarei natiuni de a-si promova propriile interese. Programul America First urmeaza sa fie raspunsul natiunii libere si suverane romane la ceea ce spunea vinerea trecuta presedintele Trump:
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD:
In Arad, presedintele PDL al CJ, Nicolae Iotcu, are deja peste 50% in sondajele PSD, care crediteaza USL, la votul politic, cu o medie de 52% in judet.
Basescu si Presedintele (Autor: ... Presedintele! Spre deosebire de Basescu, Presedintele - invocat cu respect, ba chiar cu un soi de evlavie - este o persoana deasupra lucrurilor comune, un element de-a dreptul mistic, caracterizat prin seriozitate, consecventa, tenacitate si profunda onestitate.
Basescu nu poate cere ca Romania sa se transforme intr-o republica prezidentiala Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
Presedintele Consiliului European, ES Herman Achille Van Rompuy; Presedintele Comisiei Europene, ES Jose Manuel Durao Barroso; Vice-Presedintele Comisiei Europene, ES Viviane Reding;
google-analytics.com