Cautare

22543 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (4.34 secunde)
Conform unui document obtinut pe surse de DC News, Klaus Iohannis este acuzat de catre Parlamentul Romaniei de inalta tradare. Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... 2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare.
Patronatele din agricultura estimeaza un efect devastator al calamitatilor Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani au facut ca trei sferturi din teritoriul Romaniei sa fie acoperite de ape. ... Marius Petcu, presedintele CNSLR Fratia:
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Presedintele gresit", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy (foto), a declarat, la Bucuresti, ca este "impresionat" de rezultatele Romaniei in ceea ce priveste respectarea conditiilor tehnice pentru aderarea la Schengen, iar acest dosar va fi rediscutat "curand" in cadrul Consiliului.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
"O corelare a alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale ar avea un castig" Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera ca o corelare a alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale ar fi un castig, precizand ca organizarea concomitenta a acestor scrutine ar insemna economii de milioane de euro.
Anuntul a fost facut vineri de presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, in prezenta presedintelui Senatului, Mircea Geoana.
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: ... In scrisoare, fostul presedinte al Romaniei il invinovateste pe actualul presedinte Traian Basescu pentru degradarea morala a societatii romanesti.
Tot astazi, 25 ianuarie 2012, datoria externa a Romaniei a ajuns la aproape 100 de miliarde de euro.
Ministrii de interne ai Frantei si Germaniei au transmis Comisiei Europene o scrisoare prin care se solicita amanarea aderarii Romaniei, dar si a Bulgariei, la spatiul Schengen.
Pe fond, insa, deserviciile facute Romaniei pe plan extern sunt mult mai profunde si mai grave decat faptul ca presedintele acestui stat e tratat ca facand parte dintre neamurile proaste ale Europei. Cel mai recent exemplu il reprezinta amanarea acceptarii Romaniei in spatiul Schengen.
Un eventual esec in progresul legat de dosarele de mare coruptie cu certitudine va aduce Romaniei un raport negativ.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu legitim al Regelui Carol al II-lea si al reginei-mama Elena. ... Regele-copil a fost tutelat de o Regenta condusa de unchiul sau, principele Nicolae al Romaniei.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va discuta astazi, de la ora 14.00, imprejurarile care justifica interimatul in exercitarea functiei de presedinte al Romaniei ca urmare a suspendarii lui Traian Basescu, informeaza Agerpres.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. ... E obligatoriu ca demnitatea Romaniei sa fie restaurata.
Presedintele Traian Basescu, "incantator, dar problematic", desi are imaginea stirbita din cauza scandalurilor, si-ar putea face o revenire pe scena politica, precum Putin, ca premier al tarii, dupa uncheierea mandatului sau in 2014, scrie The Economist intr-un articol despre "dezamagitoarea Romaniei".
google-analytics.com