Cautare

22543 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (4.14 secunde)
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Presedintele Basescu nu mai poate dizolva Parlamentul in actualul mandat, dupa alegeri, intrucat Constitutia prevede, la art. 89, ca Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni ale mandatului, care se exercita, potrivit art.83, pana la depunerea juramantului de catre presedintele nou ales.
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Ati transmis tot ce ati dorit cetatenilor Romaniei? Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva:
Presedintele Traian Basescu l-a numit pe fostul comisar european Leonard Orban consilier pe probleme de Afaceri in cadrul Administratiei Prezidentiale, potrivit decretului publicat luni. Orban a detinut portofoliului Multilingvismului in Comisia Europeana, el fiind primul comisar european al Romaniei.
Basescu lupta impotriva Romaniei, acuza Victor Ponta Premierul Victor Ponta a declarat la Targu-Jiu, ca prin declaratia referitoare la Schengen, Traian Basescuface campanie impotriva Romaniei.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - ministru de stat, ministru al Finantelor in Guvernul Romaniei (1992-1996);
A fost, cred, si un omagiu adus tuturor celor care - politicieni, intelectuali publici, oameni din societatea civila - au contribuit la definirea proiectului strategic al Romaniei, imediat dupa Revolutie:
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, aflat interimar la sefia Senatului pe perioada vizitei lui Mircea Geoana in SUA, a depus la Biroul Permanent al institutiei o cerere privind suspendarea lui Traian Basescu din functie.
Chiar in aceste zile presedintele chinez, Hu Jintao se afla pentru a doua oara, in ultimele opt luni, in vizita in Europa, insa Romania nu a fost nici in 2010 si nu este nici acum inclusa in lista tarilor tinta.
Netanyahu s-a intalnit cu presedintele Basescu si cu premierul Boc ca parte a unui demers pe care Israelul il intreprinde in 60 de state democratice pentru a nu se recunoaste la ONU statul numit Palestina.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
Programul simpozionului dedicat aniversarii a 25 ani de la primele alegeri libere din 20 Mai 1990 Sedinta se desfasoara sub inaltul patronaj al SENATULUI ROMANIEI si este organizata de catre Institutul National pentru Studiul Totalitarismului, Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si Asociatia Neguvernamentala Clubul C.P.U.N.
google-analytics.com