Cautare

22550 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (4.41 secunde)
Basescu este leu doar la aeroportul din Otopeni, la Bruxelles este si el un pisic Presedintele Basescu este "leu" si curajos doar la aeroportul din Otopeni, dar la Bruxelles, unde s-a negociat bugetul comunitar al Romaniei pentru intervalul 2014-2020, este si el "un pisic", a declarat premierul Ponta, care a sustinut din nou ca alocarea obtinuta de la UE este una foarte proasta.
La festivitate au luat parte premierul Emil Boc, presedintele Senatului, Mircea Geoana, presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, liderii partidelor politice, dar si presedintele Romaniei.
Presedintele PNL Crin Antonescu, a declarat joi, la Realitatea TV, ca partidul pe care il conduce nu si-a facut "un scop in viata din a-l suspenda pe Traian Basescu", adaugand ca in acest moment opozitia trebuie sa dea un nou Guvern Romaniei.
Este timpul sa fie clarificata diviziunea muncii intre presedinte si premier Dincolo de orgolii si practici construite neinspirat la Palatul Cotroceni, este timpul pentru a clarifica "diviziunea" muncii intre presedinte si premier, mai ales in conditii de coabitare politica, apreciaza vineri presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Chiar daca s-ar imbraca in trening si adidasi, chiar daca ar fi in afara orelor de program, Traian Basescu tot presedintele Romaniei este. ... In primul rand, Presedintele Romaniei nu poate fi nici stelist, nici rapidist. Ar insemna sa nu mai fie presedintele tuturor romanilor.
- scorul a fost 7-1), constata ca propunerea de suspendare din functie a domnului Traian Basescu, presedintele Romaniei, prezentata in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului, de 182 de deputati si senatori, la data de 21 martie 2007, se refera la acte si fapte de incalcare a Constitutiei, savarsite in exercitiul mandatului care, prin continutul si consecintele lor, nu pot fi calificate drept incalcari grave, de natura sa determine suspendarea din functie a Presedintelui Romaniei, in sensul prevederilor art.
Faptul ca presedintele Traian Basescu nu a avut o reactie dura la adresa conducerii SPP l-a mirat intr-o oarecare masura pe Mircea Gainusa, in schimb nu l-a luat deloc prin surprindere ce a avut de transmis Serviciul, si anume faptul ca supararea colonelului Mircea Gainusa ar fi fost cauzata de implinirea varstei de pensionare.
I pct.56 din Legea nr.278/2006 pentru modificarea si completarea Codului penal (adoptata in perioada in care erati deputat PDL in Parlamentul Romaniei).
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria). ... A elaborat strategia de dezvoltare durabila a Romaniei pe urmatorii 30 de ani.
Scurt istoric Ziua nationala a Romaniei a fost intre 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, intre 1948-1989 ziua de 23 august. ... 10 din 31 iulie 1990, promulgata de presedintele Ion Iliescu si publicata in Monitorul Oficial nr.
Ocazie pentru socialistul Francois Hollande de a saluta angajamentul european al Romaniei si de a aprofunda relatia bilaterala cu Bucurestiul. ... Conservatorul Jacques Chirac efectuase o vizita de stat de doua zile la Bucuresti in februarie 1997 fiind precedat in perioada post-comunista doar de presedintele socialist Francois Mitterrand.
Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Ati transmis tot ce ati dorit cetatenilor Romaniei? Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Presedintele Basescu nu mai poate dizolva Parlamentul in actualul mandat, dupa alegeri, intrucat Constitutia prevede, la art. 89, ca Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni ale mandatului, care se exercita, potrivit art.83, pana la depunerea juramantului de catre presedintele nou ales.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca PNL a decis sa il sustina pe liderul PSD Mircea Geoana in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca se va negocia si semna un acord bazat pe principii liberale.
"Basescu da foc Romaniei.
Gratierea poate fi acordata individual, prin decret al presedintelui Romaniei, potrivit art. ... d) din Constitutia Romaniei, sau colectiv, de catre Parlament, prin lege organica, conform art. ... Cererea de gratiere individuala, impreuna cu actele anexate, se adreseaza presedintelui Romaniei si poate fi facuta de:
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
google-analytics.com