Cautare

22543 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (4.63 secunde)
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. ... Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
In cursul noptii de marti spre miercuri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat pe litoral, unde a petrecut doua ore impreuna cu consoarta sa la hotelul Majestic din statiunea Olimp.
Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim: ... Referitor la primul mesaj, presedintele Traian Basescu le-a transmis tinerilor etnici romani din diaspora ca viziunea Romaniei este ca mai devreme sau mai tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru al UE.
Excelenta Sa Presedintele Romaniei, Domnul Klaus Werner Iohannis, a declarat: ... Sunteti deja cateva mii de oameni in peste 50 de tari angrenati in acest proiect si care faceti cinste Romaniei."  Domnul Bogdan Lucian Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, a subliniat:
Noiembrie 1998 - Comisia Europeana publica primele rapoarte de tara privind procesul de aderare a Romaniei (si a celorlalte tari candidate); ... Februarie 2000 - in cadrul reuniunii Consiliului UE pentru Afaceri Generale, are loc deschiderea oficiala a negocierilor de aderare a Romaniei;
Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei? ... Nu ma voi opri de aceasta data asupra lor ci voi analiza efectele regimului de putere personala instaurat dupa 2005 asupra imaginii in exterior a Romaniei.
Apreciez ca fiind inadmisibile astfel de actiuni care aduc deservicii Romaniei si care ranesc profund demnitatea mea de roman, de ardelean, si a comunitatii muresene, din Transilvania, pe care am onoarea sa o reprezint si sa o apar aici, in forul legislativ al tarii.
UN PROIECT PENTRU O CRESTERE ECONOMICA SUSTENABILA Guvernul Romaniei, prin Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, sub Inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis si cu sprijinul Academiei Romane si al Bancii Naționale a Romaniei va invita, marti, 5 iulie 2016, la Palatul Parlamentului, de la ora 11:00 in Sala Nicolae Iorga la evenimentul de lansare in dezbatere publica a documentului strategic:
14 Martie - Negoita la Dinamo Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Protectia penala de care beneficiaza presedintele se datoreaza procurorilor, nu judecatorilor sau legii Traian Basescu este singurul politician si singurul inalt demnitar in functie care beneficiaza de protectie penala pentru faptele comise inainte de a fi presedinte, dar si pentru cele savarsite in timpul mandatului.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna. ... 3 numiti de Parlament si 3 de catre Presedintele Romaniei.;
Europarlamentarii populari au avertizat ca intrarea partidelor romanesti in PPE va fi acceptata numai dupa aderarea Romaniei la UE.
ca dupa 1990 a suportat cu rabdare toate afronturile nemeritate care i s-au adus, din dorinta de a se implica in procesul de integrare a Romaniei in NATO si in Uniunea Europeana;
UPDATE ora 12:45 Congresul PNL a votat, sambata, cu unanimitate de voturi, rezolutiile privind necolaborarea cu PDL si cu Traian Basescu si desemnarea candidatilor USL pentru functia de presedinte al Romaniei - Crin Antonescu si pentru cea de premier - Victor Ponta.
Faptul ca presedintele Traian Basescu nu a avut o reactie dura la adresa conducerii SPP l-a mirat intr-o oarecare masura pe Mircea Gainusa, in schimb nu l-a luat deloc prin surprindere ce a avut de transmis Serviciul, si anume faptul ca supararea colonelului Mircea Gainusa ar fi fost cauzata de implinirea varstei de pensionare.
I pct.56 din Legea nr.278/2006 pentru modificarea si completarea Codului penal (adoptata in perioada in care erati deputat PDL in Parlamentul Romaniei).
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria). ... A elaborat strategia de dezvoltare durabila a Romaniei pe urmatorii 30 de ani.
Scurt istoric Ziua nationala a Romaniei a fost intre 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, intre 1948-1989 ziua de 23 august. ... 10 din 31 iulie 1990, promulgata de presedintele Ion Iliescu si publicata in Monitorul Oficial nr.
Ocazie pentru socialistul Francois Hollande de a saluta angajamentul european al Romaniei si de a aprofunda relatia bilaterala cu Bucurestiul. ... Conservatorul Jacques Chirac efectuase o vizita de stat de doua zile la Bucuresti in februarie 1997 fiind precedat in perioada post-comunista doar de presedintele socialist Francois Mitterrand.
google-analytics.com