Cautare

22550 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (5.20 secunde)
Il voi sprijini in calitate de prim ministru pe presedintele interimar Crin Antonescu Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Parlamentului, ca il va sprijini in calitatea pe care o are pe presedintele interimar Crin Antonescu, caruia ii garanteaza sprijinul total al Guvernului.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
Oficialii comunisti s-au plans ca arborarea steagului Romaniei pe sediul presedintiei a fost cea mai mare umilinta si ca gestul este o provocare la adresa suveranitatii Moldovei.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861).
Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. ... Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia.
Pentru un Panteon al Romaniei. ... Societatea civila si clasa politica trebuie sa militeze pentru infiintarea in capitala tarii a unui Panteon National dedicat tuturor oamenilor ilustri ai Romaniei si ai poporului roman.
Pentru un Panteon al Romaniei. ... Societatea civila si clasa politica trebuie sa militeze pentru infiintarea in capitala tarii a unui Panteon National dedicat tuturor oamenilor ilustri ai Romaniei si ai poporului roman.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat, ieri, ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au adoptat o declaratie, ca reactie la afirmatiile presedintelui Traian Basescu de la sedinta DNA, in care i se solicita public sa iasa si sa isi retraga afirmatiile la adresa Parlamentului.
"Prioritatea prioritatilor pentru presedintele Romaniei este formarea unei majoritati care sa permita abordarea cu toata forta a procesului de integrare in Uniunea Europeana, a spus Traian Basescu.
Curtea Constitutionala, sesizata de Presedintele Romaniei, domnul Iohannis Klaus Werner, si de catre Consiliul Superior al Magistraturii, a respins sesizarile privind generarea unui conflict juridic de natura constitutionala de catre Guvernul Romaniei.
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
'Doua miliarde de lei vechi, adica 50.000 de euro - echivalentul a peste 600 de alocatii minime pentru copii -, a decis sa cheltuiasca, conform documentelor intrate in posesia Cotidianul.ro, presedintele Romaniei, Traian Basescu, pentru lucrari suplimentare, de aurire!
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Senatorul PRM Virginia Vedinas a declarat, inainte de dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe 2007, ca prin iesirea PC de la guvernare s-a schimbat componenta politica a Guvernului si, potrivit articolului 85 din Constitutie, acest lucru impune ca noii ministri sa fie numiti de presedintele Romaniei, la propunerea prim-ministrului si cu aprobarea Parlamentului.
Relatiile defectuoase pe care Traian Basescu le are cu liderii importanti ai Europei afecteaza din ce in ce mai mult imaginea si pozitia Romaniei pe scena politica internationala.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a cerut miercuri celor doua Camere ale Parlamentului, constituirea in regim de urgenta a unei comisii parlamentare care sa cerceteze veridicitatea afirmatiilor facute de Claudiu Saftoiu, marti, privind interceptarea ilegala a telefoanelor.
google-analytics.com