Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (4.80 secunde)
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
Alfred Kinsey este fiul unui profesor de stiinte, care uneori mai preda si la scoala de duminica (John Lithgow).
In acelasi timp, Eminescu preda lectii de logica la Institutul academic, in locul lui Xenopol, iar Convorbiri literare ii publica Imparat si proletar.
Ieri, in cadrul unei intalniri dintre conducerea SIE si membrii Colegiului CNSAS, desfasurata "intr-o atmosfera de solicitudine reciproca", conducerea Serviciului de Informatii Externe a anuntat ca va preda arhiva declasificata, microfilmele documentelor intocmite de Securitate, sistemul de regasire automata a datelor din arhiva, cat si a dosarelor de personal ale ofiterilor care au facut politie politica.
Euroentuziasmul din Est, fara viitor In cadrul aceleiasi dezbateri, secretarul de stat pentru francofonie, Cristian Preda, a apreciat ca euro-entuziasmul ridicat din tarile care au aderat in ultimul val sau sunt in prag de aderare este bazat pe mecanismul psihologic al nevoii de fi a recunoscut.
Deputatul PD Cezar Preda: "Gestul PSD este jenant" Ipocrizia a fost sesizata de vicepresedintele PD, Cezar Preda, care a catalogat gestul PSD ca drept jenant, fiind de parere ca restul partidelor ar trebui sa ceara informatii de la social-democrati in cazul lui Omar Hayssam, si nu invers.
Partidul Democrat va trebui sa participe la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda.
Serviciul Roman de Informatii va preda CNSAS dosare de urmarire informativa, dosare de retea si alte categorii de documente. Conform comunicatului, in prezent este in curs de finalizare predarea de la SRI catre CNSAS a peste 900.000 de fise de evidenta din cartoteca Securitatii spre verificare.
O declaratie pe aceasta tema a venit insa prompt din partea democratului Cezar Preda, care a spus ca daca PD a decis ca va merge singur, va merge singur.
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei. ... Pe Cezar Preda, Gusa l-a catalogat drept omul de incredere a lui Traian Basescu, incredere castigata prin "afacerile sale cu gunoi".
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Democratii se asteptau la "piedici" Referindu-se la motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece", vicepresedintele PD Cezar Preda a spus ca democratii stiau de la inceput ca vor intampina multe piedici. ... Vor trebui sa-si asume transparent o anumita pozitie", a spus Preda.
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
In replica, vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ca democratii nu au cum sa fraudeze alegerile deoarece, "in general, acesta este atributul puterii, iar PD nu este la putere si nu organizeaza alegeri". ... Atunci era bun, acum nu mai e", a spus Preda.
Deoarece "coruptia a ajuns pe masa Guvernului", iar Romania este condusa "in nesimtire", premierului Calin Popescu Tariceanu trebuie sa demisioneze din functie, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PD Cezar Preda. ... Primul-ministru trebuie sa demisioneze", a declarat Preda.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Cetateanul va preda la iesire un buletin de vot - cel primit la sectia de vot - cu stampila 'votat' pe reprezentantul nostru (al PD-L - n.r.)', a spus Giugula.
Acesta a acuzat si lasitatea celorlalti membri ai BPN, laudandu-i in schimb pe Ioan Oltean si Cezar Preda, cei care au votat impotriva excluderii sale. ... Doar Ioan Oltean si Cezar Preda au dovedit ca au coloana vertebrala, ca au ceva in pantaloni", a mai spus deputatul Stelian Dutu.
Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu a declarat joi, despre opinia lui Cezar Preda, potrivit careia PD-L ar trebui sa isi ceara scuze lui Traian Basescu, in contextul intelegerii cu PRM, ca, daca prietenii considera ca trebuie sa isi ceara scuze, acest lucru se face "in privat si nu in public".
Secretarul Camerei Deputatilor, Cezar Preda (PD-L), a anuntat ca programul Camerelor este extins si pentru urmatoarele zile, intre orele 9 si 24.
google-analytics.com