Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (3.76 secunde)
Desi, la inceput, ideea unui grup de intelectuali disidenti a fost pe placul lui Traian Basescu, tocmai fiindca asta ar fi putut acredita scenariul ca seful statului nu ar conduce autoritor PDL, dupa ce criticile au luat amploare, presedintele a mandatat conducerea pedelista, prin declaratiile de ieri, sa-i puna la punct pe intelectualii Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F.
Inpolitics afirma ca declaratiile lui Traian Basescu privitoare la faptul ca pedelistii Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F. ... "Asta-i stilul lui Basescu" "Tot ce a spus Traian Basescu referitor la Sever Voinescu, Cristian Preda si Radu F.
Si ce-i prostia asta cu "integritatea" la PD-L, adica amendamentul Preda-Macovei-Voinescu - trei, Doamne si toti trei "reformisti"?!Cum adica sa votezi suspendarea din oficiu a celor urmariti penal, intr-un partid infractional?
Partea hilara e ca pretinsii reformisti, Cristian Preda, Macovei si lingaul de serviciu, Sever Voinescu, in loc s-si indrepte criticile la adresa starii de fapt din PD-L, o indreapta impotriva contracandidatului lui Boc. Preda se joaca sustinand ca-l sustine pe Toader Paleologu, pentru a da culoare liberala falsei competitii.
Blaga spune ca nu s-a intalnit cu Antonescu, nici cu lideri PDL pentru a planui un nou Guvern Senatorul PDL Vasile Blaga a negat marti ca s-ar fi intalnit cu liderul PNL Crin Antonescu si nici cu colegii sai precum Sorin Frunzaverde si Cezar Preda pentru a planui inlaturarea lui Emil Boc si instaurarea unui guvern de uniune nationala.
Preda: Ideea e nu cum ne maritam cu niste partidulete Europarlamentarul Cristian Preda reclama, la randul sau, lipsa unei viziuni articulate in privinta unei Miscari Populare. ... Luandu-I in seama pe cei doi, cred ca Mircea Cartarescu este mai articulat", a declarat, pentru gandul, Cristian Preda.
PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de Cezar Preda (PDL) PSD va vota categoric impotriva proiectului de lege initiat de deputatul PDL Cezar Preda prin care-si doreste ca ofiterii SRI sa poata fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciala, a afirmat, joi, purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu.
Declaratia sefului SRI vine dupa o initiativa legislativa a deputatului PDL Cezar Preda, care a creat controverse in spatiul public, dar a atras si criticile opozitiei.
Cristian Preda crede ca Basescu ar trebui sa ceara reexaminarea legii lustratiei Eurodeputatul PDL Cristian Preda este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa retrimita Legea lustratiei la Parlament, intrucat in forma ei actuala nu tine cont de nuante, si se intreaba daca dreptatea fara discernamant e utila comunitatii noastre politice.
Blogul lui Cristian Preda: ... Cezar Preda, Radu Berceanu si Ioan Oltean sunt reprezentativi pentru dispretul cu care am fost tratati toti cei care am intrat in PDL in ultimii ani, pentru dispretul cu care vorbesc pedelistii "adevarati" despre oamenii liberi si independenti.
Cu Monica Macovei vicepresedinte, ar urma sa fie recuperat si Cristian Preda, mai ales in conditiile in care Ungureanu a tinut explicit sa-l nominalizeze cand a facut referire la declaratia sa "lasati intelectualii sa faca politica".
Europarlamentatul PDL Cristian Preda atrage atentia ca sfidarea Curtii Constitutionale (CC) este un act grav, el mentionand ca "niciunul dintre premierii care l-au precedat pe Victor Ponta nu a indraznit sa mearga impotriva suprematiei legii", informeaza Mediafax.
In vara, in campania pentru referendum, urla pe scena ca istericul pentru Basescu, urla toate mizeriile infame pe care Macovei, Cristian Preda si alte jeguri antinationale le proferasera la Bruxelles, asistati de basecuritate - servicii, corp diplomatic, agenti de presa, etc.
16, in spatele Pietei 1 Mai, in sectorul 1, l-am intalnit pe anticarul Iulian Preda, intr-o casa cu etaj. ... Il cunoaste, se aseaza la el in brate si are mai multa cultura decat multi altii, care nu se uita la asa ceva, ne-a spus anticarul Iulian Preda.
In fata justitiei trebuie sa vorbesti personal, sa te aperi", sustine democrat-liberalul Cezar Preda. ... Vorbind despre verticalitatea lui Traian Basescu, Preda ia doar partea plina a paharului.
De altfel, la numai 24 de ore dupa afirmatiile facute de Basescu, unul dintre vicepresedintii PD - Cezar Preda - a confirmat derularea unor contacte intre liderii democrati si cei ai PPE, chiar daca a tinut sa adauge ca subiectul nu figureaza printre "prioritatile” PD-istilor in acest moment.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, spunea ca PD-L nu ar trebui sa manifeste "solidaritate tiganeasca" fata de doamna ministru, asa cum PSD a manifestat in cazul Bivolaru.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite.
• Theodor Stolojan (seful delegatiei PDL) • Petru Luhan • Traian Ungureanu • Oana Antonescu • Marian Jean Marinescu • Iosif Matula, Oana Antonescu • Rares Niculescu • Sebastian Bodu • Cristian Preda • Monica Macovei • Elena Basescu Democrat-liberalii spera ca la alegerile din mai sa obtina 8-9 locuri in PE.
Democratii constanteni vor fi luati la intrebari de Cezar Preda In schimb, surse din PD sustin ca nu acelasi lucru se poate spune despre alegerile desfasurate la nivelul Organizatiei Municipale Mangalia, acolo unde presedinte a fost ales Ion Negrea.
google-analytics.com