Cautare

612 de rezultate pentru "preda" (3.46 secunde)
Cristian Preda il ataca pe Boc: A fost penibil, e si acum penibil Europarlamentarul PDL Cristian Preda il critica, intr-o postare pe blogul sau, pe presedintele democrat-liberalilor, pentru redescoperirea tripletei BVB, numindu-l penibil. ... Acest tip de politica nu mai poate continua", scrie Cristian Preda, pe blog.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014. Cristian Preda sustine ca in interiorul PDL exista "o atitudine pozitiva"
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
Morometii 2 continua povestea din Morometii 1 si respecta, in mare parte, firul cartii lui Marin Preda. ... Iata alte 10 lucruri inedite despre filmul care va intra in cinematografe la 32 de ani de la precedenta ecranizare a romanului lui Marin Preda.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Vicepresedintele Cezar Preda - cu o motiune social-democrata - va incerca sa-i infrunte singur la Conventia Nationala pe Emil Boc si pe Adriean Videanu. ... Vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinut de Radu Berceanu, a depus ieri motiunea social-democrata “Romania puternica - Romania social-democrata.
Astfel, deputatul Cezar Preda pretinde ca PD a ajuns prima forta politica a tarii si ca, in aceste conditii, trebuie sa aiba intaietate la carma guvernarii.
Reamintim, in acest context, faptul ca informatii referitoare la seful Transporturilor din Romania au circulat si in urma cu cateva luni, cand numele vehiculate pentru inlocuirea lui Gheorghe Dobre erau cele ale democratilor Laurentiu Mironescu (deputat), Radu Berceanu (senator), Cezar Preda (deputat) si Razvan Murgeanu, viceprimar al capitalei.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca Partidul Democrat nu se teme de initiativa PSD de a declansa procedura de suspendare din functie a sefului statului, Traian Basescu, transmite corespondentul Mediafax.
Dorinta liberalilor de a scoate PD de la guvernare este o nesimtire pe care democratii nu o vor ierta niciodata, a declarat ieri vicepresedintele PD, Cezar Preda.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, se joaca cu focul.
Preda sa respecte disciplina de partid, nu sa scrie pe bloguri, ii transmite vicepresedintele Ioan Oltean. Intr-o postare pe blog, Preda raspunde criticilor directe formulate ieri de Boc pe tema observatiilor lansate de europarlamentarul PD-L pe tema necesitatii modernizarii partidului.
Cristian Preda este in situatia in care a fost Alina Mungiu, intelectuala respectata in cadrul PD-L, dar care nu a reusit niciodata sa o suporte si sa o accepte pe EBA, sustine analistul politic Dan Pavel.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca Guvernul Boc este sustinut de fotti peseditti stransi in UNPR, comentand declaraţiile de vineri ale liderului Partidului Social Democrat (PSD) Victor Ponta care ii numette "tradatori" pe acestia, potrivit Agerpres.
Preda ii cere lui Anastase sa-si asume eroarea numararii voturilor: ... O spune eurodeputatul PDL, Cristian Preda, care ii cere presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa-si "asume eroarea", transmitandu-i acesteia ca daca "te tii doar cu nasul pe sus, nu o sa devii credibil", informeaza Gandul.info;
Nu am putut sa nu observ interventiile domnului Cristian Preda care spunea ca blocul partidelor de dreapta este constituit din PD-L si UDMR si ca acestea trebuie sa ramana unite si sa continuie reforma ( adica distrugerea Romaniei in cuvinte mai simple), in timp ce pe partea cealalta se constituie un bloc de stanga din care va face parte, in mod evident si ACD alaturi de PSD.
google-analytics.com