Cautare

545 de rezultate pentru "pop" (2.62 secunde)
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Cristi Teodorescu) Vedeta pop Janet Jackson a nascut primul sau copil - un baietel - la varsta de 50 de ani, a informat marti revista Billboard, citand publicistul cantaretei.
Prezentatoarea emisiunii, Teodora Dragoi- Pop pleaca in fiecare saptamana in descoperirea traditiilor, luand la pas satele imprastiate de-a lungul tarii. ... Cu inima deschisa, va indemn sa fiti in fata micului ecran, sa va iubiti vorba, cantecul si portul, a spus gazda emisiunii, Teodora Dragoi " Pop pentru site-ul TVR.
- Cum a reusit VH2 sa devina o trupa de referinta in genul pop-rock? ... Este singurul supergrup pop-rock din Romania. ... Promovarea a devenit un drum de nisa pentru pop-rock.
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit.
Daca a primit vreo comanda cind l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare? ... De ce l-a pus in libertate pe fostul director al Sucursalei BCR Negresti Oas, stefan Pop, dupa ce l-a arestat pentru fraude de circa 80 miliarde de lei?
Aici, PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Judetean, dupa ce un consilier PUR, Gheorghe Pop, si un altul de la PSD, Viorel Marginean, au semnat, alaturi de consilierii PNL si PD, o lista pentru convocarea unei sedinte a Consiliului Judetean in care vor fi discutate proiecte ale Aliantei.
Iuliu Nosa, Filonas Chis, Matyas Nicolita, Mircea Pop si Tiberiu Marc, care vor face parte dintr-o structura alcatuita pe scheletul a peste 400 de pesedisti.
Secretarul Camerei, Georgian Pop, a declarat astazi la finalul sedintei Biroului Permanent ca saptamana viitoare deputatii vor avea activitate in teritoriu, pentru ca este un Guvern nou, o schimbare de majoritate si noua putere trebuie sa studieze asupra prioritatilor.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
sef departament Securitate interna â€" Georgian Pop;
sef departament Securitate interna - Georgian Pop;
Astfel, aceasta comisie a facut o sezizare catre Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau, in care se arata ca "Isocietatea amintita a achizitionat un autoturism Ford Focus, fara aprobarea Consiliului de Administratie si ca autoturismul a fost utilizat in mod fraudulos de catre directorul Pop Gheorghe"I.
Liviu Pop spune ca Oltchim va lucra la 65 la suta din capacitate peste o luna Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, joi, ca Oltchim va lucra la o capacitate de 65 la suta la mijlocul lunii decembrie si ca exista resurse financiare pentru asigurarea salariilor in acest an.
Giurescu, Nicolae Breban, Ion Aurel Pop, Mihai Cimpoi si Eugen Simion.
Evenimentul este sustinut printr-un spectacol live multimedia de catre Zoli Toth Project, in cadrul proiectului 'Bach in showbiz ', pe teme de muzica clasica, pop, rock, jazz si folclor romanesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
Saptamana aceasta vom fi prezenti la un alt targ din Bucuresti", ne-a spus Pop Attila din Harghita. ... Marosi Sziland, Pop Attila si Ciontos Barbara.
Componenta comisiei de privatizare a Automobile Craiova a fost modificata de Guvern prin inlocuirea ministrilor PD cu seful Departamentului pen-tru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, si Flavius Pop, director general la AVAS.
"De la omul Traian Basescu ma astept la orice, dar de la presedintele tarii ma astept sa-si respecte cuvantul dat", ne-a declarat deputatul PSD Claudiu Pop. ... Am votat pentru ca aceasta tara sa poata fi reprezentata cu cinste, nu in batjocura ca pana acum", ne-a declarat deputatul Pop.
google-analytics.com