Cautare

5040 de rezultate pentru "pop ion isu mm" (3.93 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Bogdan Tiberiu Iacob (BTI) se mira si el de bazaconiile pe care le emite in ultima vreme Ion Cristoiu, trecut cu arme si bagaje in tabara lui Traian Basescu. BTI scrie pe Inpolitics articolul "Ipoteza-bomba lansata de Ion Cristoiu:
Ion Ruset a devenit presedinte interimar al PDL Gorj, in urma deciziei luate de Biroul Permanent National al partidului. ... Senatorul Ion Ruset a fost numit, ieri, presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PDL Gorj.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... De data aceasta a fost invitat fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al Judetului Constanta (ISU) selectioneaza candidati pentru Academia de Politie "A. ... "Campania de inscriere a fost promovata prin impartirea de pliante in liceele constantene", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Paula Anghel, purtator de cuvand ISU.
Pe langa Directia Judeteana a Arhivelor Nationale, in sediul Centrului Militar va fi "cazat" si Centrul Judetean de Conducere si Coordonare Interventii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea".
Reprezentantii CJ Dolj au motivat ca e nevoie de lucrari suplimentare la patru dintre obiectivele reabilitate de institutie, respectiv podul de la Sarsca, o cladire de pe strada Jietului din Craiova, noul sediu ISU si cele doua policlinici de Stomatologie din municipiu, deoarece au fost constatate o serie de probleme pe care proiectantii nu le-au putut prevede initial ori a fost aleasa alta solutie tehnica.
Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, paraul Belin a iesit din matca din cauza ploilor abundente si a inundat 250 de gospodarii din comuna.
Echipe ale ambulantei si ale ISU au ajuns la fata locului. ... El va fi transportat la spital", a declarat la Realitatea TV, Anca Onofrei, purtator de cuvant al ISU.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Drobeta" al judetului Mehedinti va utiliza incepand de maine patru autospeciale noi de interventie, achizitionate prin Programul Operational Regional al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara S-V Oltenia.
Seful ISU Galati, col.
Seful ISU Galati, col.
Conducerea Grupului Rompetrol a anuntat ISU Constanta pentru a cere ajutor. La scurt timp dupa producerea accidentului, la fata locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, apartinand atat detasamentului de pompieri al rafinariei, cat si ISU.
Tot firma Dorela Dumitrescu a fost in decembrie 2008 in centrul unui scandal privind construirea pe Aleea Paltinis a unui sediu pentru Serviciul Inspectie Prevenire ISU Dolj, cand CJ Dolj a incheiat un contract-cadru cu societatea caracaleana pentru ridicarea cladirii in 12 luni.
ROMATSA, STS, si, dupa aceea, din punctul de vedere tehnic, si al meu, cel mai putin ISU", a declarat premierul.
google-analytics.com