Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (3.10 secunde)
Conventia Nationala a PDL va umple o sala, dar interesul va fi neglijabil in afara ei. ... Mai interesant decat miscarile din interiorul PDL - previzibile si plictisitoare - arata, parca, cele din afara lui.
"Schimbarea lui Boc e solutia relansarii Guvernului si a PDL!" Schimbarea premierului Emil Boc cu unul "care sa-ti ofere credibilitate" reprezinta solutia relansarii Executivului si a revitalizarii PDL, sustine deputata pedelista Raluca Turcan, intr-un interviu acordat Radio France Internationale(RFI).
"Inteleg ca astazi s-a discutat in Coalitie despre proiectul de lege care este in acest moment in dezbaterea Parlamentului, initiat de UDMR si parea sa nu cunoasca nici presedintele UDMR, Hunor Kelemen, nici ceilalti membri ai conducerii PDL, pozitia Guvernului.
PDL da bine cu coasa! ... Sa ne uitam si pe langa Traian, ca are si PDL-ul dorintele lui! ... Ia sa vedem noi, ce-ar mai vrea PDL-ul? ... Ce mai vrea PDL?
"Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
Iata ca, mai nou, Basescu anunta la B1TV ca nu va da guvernarea pe mana USL chiar daca ea cistiga alegerile, il lauda voalat pe Patriciu si il face arsice pe Tariceanu, neuitand sa adauge, insa, ca viseaza la o guvernare PDL-PNL-UDMR.
Cum vrea PDL sa amestece Parlamentul cu Primaria Solutia comasarii alegerilor locale si parlamentare ar fi modificarea legislatiei PDL a lansat ideea comasarii celor doua scrutine pe motivul reducerii costurilor in plina criza economica.
"Faliment total al PDL Timis" Retinerea de catre DNA Timis a directorului ITM Timis, Cornelia Corescu, si a secretarului executiv al PDL Timis, Vasile Medesan, sub acuzatiile de trafic de influenta ne demonstreaza falimentul total al acestui partid, la toate nivelurile.
Ce crede Diaconescu despre o relatie cu PDL PDL nu exclude posibilitatea unei colaborari politice cu Partidul Poporului, introdus pe scena politica de Dan Diaconescu, dar numai daca va accede in Parlament, a declarat astazi, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, democrat-liberala Elena Udrea.
Deputatul Mihail Boldea explica de ce a a demisionat din PDL Deputatul democrat-liberal de Galati, Mihail Boldea, a confirmat luni ca a demisionat din PDL invocand neintelegerile din cadrul organizatiei locale, "acolo unde partidul democrat-liberal s-a transformat intr-un partid de surdo-muti". ... Acolo, PDL s-a transformat intr-un partid de surdo-muti.
Sorin Rosca Stanescu) PDL a fost prins pe picior gresit. ... Si sa ajute, astfel, PDL sa intre din nou in posesia mingii. ... Unii ai PDL, altii ai UNPR si altii ai UDMR. ... PDL va trage imprastiat in tinta electorala, in timp ce USL va putea folosi luneta.
Boc, sfasiat intre baronii PDL si voievodate (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Parlamentarii PDL l-au atacat pe Boc. ... Pretextul este inconsistenta politicii PDL. ... Cei doi fosti corifei ai partidului au constatat, pe buna dreptate, faptul ca PDL a pierdut startul.
Dupa ce admit ca exista o mare probabilitate de a nu lua majoritatea la urmatoarele alegeri, strategii social-democrati analizeaza propunerea PDL de comasare a alegerilor. ... Initial, acestia apreciaza ca, legal, se poate face doar prin procedura alegerilor anticipate, solutie care nu ar fi dorita de PDL.
PDL risca sa dispara din Parlament Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, la Galati ca, din punct de vedere politic, comasarea alegerilor reprezinta un pas in spate, care pune in pericol drepturile si libertatile fundamentale, generate de setea de putere a celor care sunt la putere.
Boc e clar ca nu se da dus, iar numele vehiculate ca succesor nu prea ar avea cum sa ajute PDL sa iasa din mlastina.
Ministrul Administratiei si Internelor - GABRIEL BERCA (PDL) Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - STELIAN FUIA (PDL) Ministrul Finantelor Publice - BOGDAN ALEXANDRU DRAGOI (PDL) Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri - LUCIAN NICOLAE BODE (PDL) Ministrul Transporturilor si Infrastructurii - ALEXANDRU NAZARE (PDL) Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului - CRISTIAN PETRESCU (PDL) Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - SERBAN RAZVAN MUSTEA (PDL) Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale - CLAUDIA BOGHICEVICI (PDL) Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului - CATALIN OVIDIU BABA (PDL)
Realitatea.net informeaza ca 4 senatori isi vor anunta in plenul Senatului de luni 5 martie 2012 demisia din PDL si trecerea la USL Senatorul PSD Ioan Chelaru a declarat, pentru REALITATEA.NET, ca 4 parlamentari ai PDL si-au negociat intrarea in PSD.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
"Motiunea de cenzura va fi un test pentru coalitie, va fi un test daca avem sau nu avem majoritate, mai ales cunoscand dezertarile din ultima perioada din PDL si inclusiv ce se mai asteapta.
Dizolvarea PDL in Miscarea lui Ungureanu, pana la locale. Soc in partid dupa ultimul sondaj CSOP Liderii PDL s-au intalnit intr-o sedinta secreta, dupa ce au aflat rezultatul ultimului sondaj de opinie elaborat de CSOP, la solicitarea partidului.
google-analytics.com