Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (3.02 secunde)
Romania Libera publica articolul "Udrea, dezamagita ca Basescu nu vede o femeie sef al PDL sau de stat", pe care il puteti citi in continuare.
Ionel Mantog, fostul lider al PDL Gorj, actual director economic al Complexului Energetic de la Turceni, sustine ca pe plan local democrat-liberalii si social-democratii pun bazele unei aliante, chiar daca aceasta nu va fi transparent constituita si nu va fi vizibila formal.
Democrat-liberalul Gheorghe Flutur considera ca acuzatiile referitoare la faptul ca PDL este perceput ca un partid in interiorul caruia se afla oameni corupti nu sunt justificate atata vreme cat partidul nu a girat pentru vreun membru de partid anchetat pentru acte de coruptie. ... "PDL a respectat totdeauna deciziile justitiei.
"Basescu da semnalul ruperii PDL. ... La loc de cinste figureaza mesajul public al ruperii PDL, ca si inlocuirea guvernului Boc cu o un cabinet al actualei opozitii.
• Sondajele din ultima vreme sunt ingrijoratoare pentru PDL, asa ca, acum, pe ultima suta de metri, "baietii destepti" aduna bani albi pentru zilele negre ce vor urma, ca furnicutele. ... Trebuie sa te perfectionezi, daca vrei sa ajungi presedintele PDL sau prim ministru.
• In timp ce PDL trosneste din toate incheieturile si da sa se sparga, toata masinaria de propaganda pdl-ista e ingrijorata de binele PSD si PNL. ... Dintre propagandistii de scena ai PDL, i-am selectat azi pe Sebastian Lazaroiu si pe Vasile Dancu.
Strategii sai au planuit iesirea de la guvernare a PDL la mijlocul anului 2011, deci cu un an inainte de alegeri.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca PDL a gestionat prost actuala criza politica. El crede ca un guvern de tehnocrati nu reprezinta nici pe departe o solutie, iar o contramanifestatie a PDL de 10.000 de oameni, perfect posibila, ar fi "o chestie puerila".
Nominalizarea ministrilor PDL in cabinetul Ungureanu a creat tensiuni si discutii aprinse intre democrat liberali. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
se neutralizeaza planurile de folosire a institutiilor de forta in jocul politic, se previne furtul alegerilor si se sparge PDL, care mai este mentinut unit doar de frica pedelistilor de Traian Basescu. ... O motiune pe tema UMF ar fi subrezit pozitia PDL in fieful sau ardelean:
"PDL poate intra intr-o grava disolutie" Este foarte posibil ca PDL sa intre intr-o grava disolutie care sa-l faca sa impartaseasca soarta PNTCD, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics. "Sorin Frunzaverde anunta disolutia PDL" "Este o lovitura de teatru.
Plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL dar si intamplari obiective schimba raportul de forte din Parlament.In Senat PDL are 45 de mandate, asta pana cand Radu.
Rodica Culcer cere scindarea PDL, altfel dispare Jurnalista favorita a presedintelui Basescu, am numit-o pe Rodica Culcer, lanseaza un posibil semnal, recomandind scindarea neintirziata a PDL pentru clarificarea situatiei dramatice in care considera ca a ajuns partidul de guvernamint.
Migratia masiva de la PDL catre USL a devenit o problema inclusiv pentru Opozitie. ... Or, sosirea militantilor PDL in USL, cu pretentia explicita sau implicita de a ocupa pozitii eligibile, incepe sa provoace reactii de respingere.
PDL, vertiginos pe urmele PNTCD spre lada de rebuturi a politicii (Autor: ... cu vreun an, existau voci autoritare de analisti si politicieni care profeteau ca PDL va reusi sa infringa la urne chiar si criza, iar opozitia nu are nicio sansa.
PDL, camuflat la alegerile locale Candidatii democrat-liberali nu folosesc denumirea partidului in 18 judete, defiland sub sigla unor aliante realizate pe plan judetean. ... Aproape jumatate din filialele partidului au renuntat la culoarea porotocaliu si la semnul electoral traditional al PDL - trandafirul.
"Cauza esecului PDL a fost pierderea poftei de lupta" (Autor: ... Cum se explica dezastrul PDL? ... E limpede ca a fost un vot politic, multi dintre primarii PDL fiind victimele acestui vot.
Panica e de inteles dar nu salveaza PDL (Autor : ... Atunci cand vorbim despre rezultatele exceptionale ale USL si dezastruoase ale PDL de la alegerile locale. ... De aici teribila panica din PDL.
"Miscarea populara" e ultimul refugiu pentru ambitiile lui Traian Basescu, dupa despartirea cu taraboi de PDL.
google-analytics.com