Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (2.64 secunde)
De ce are PDL sanse reale sa nu treaca pragul electoral (Autor :
PDL incearca sa-si revina dupa ce a fost depasit in sondaje de partidul lui Dan Diaconescu. ... Liderii PDL resusciteaza "miscarea populara", pe care o testeaza in aceste zile printr-un sondaj de opinie si care sa fie lansata cel mai tarziu in martie.
Deputatul Marian Avram si-a anuntat demisia din grupul PDL Deputatul Marian Avram si-a anuntat marti 13 martie 2012, in plen, demisia din grupul parlamentar al PDL. El a precizat ca inca de pe data de 27 februarie si-a depus demisia din grupul parlamentar al PDL.
Seful PDL Giurgiu demisioneaza din partid si trece la PNL Seful PDL Giurgiu, Marin Anton, pleaca din partid si urmeaza sa treaca la PNL, au confirmat surse pentru HotNews.ro. Acesta urma sa candideze din partea PDL la Consiliului Judetean Giurgiu.
Surpriza ar putea sa ne-o faca minoritatile", a comentat un lider PDL. ... Coalitia beneficiaza, teoretic, de votul a 227 de senatori si deputati, in care sunt inclusi si cei ai minoritatilor (PDL-155, UDMR-28, UNPR-27 si minoritati 17).
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
PDL, agatat de Sectorul 3 si de Cluj-Napoca (Autor: Bogdan Chirieac) Soarta PDL la alegerile din toamna pare ca se joaca la alegerile locale din Sectorul 3 al Capitalei si din municipiul Cluj Napoca. Liviu Negoita si Emil Boc au fost primarii model ai PDL.
PDL vrea sa combata electoral USL cu ajutorul unor fosti pesedisti Opozitia se adanceste tot mai tare in deriva La alegerile pentru ocuparea locului lasat liber de Liviu Dragnea la conducerea Consiliului Judetean Teleorman, democrat liberalii au l-au avut candidat pe fratele fostului sef al PNA-ului lui Adrian Nastase Partidul Democrat Liberal e tot mai lipsit de vlaga in confrutarile electorale.
Cele petrecute in ultima vreme cu si in PDL ma fac sa afirm ca si acest partid, condus fara scrupule de traian basescu, si folosit fara rusine pentru atingerea obiectivelor sale personale, este unicul urmas al PCR.
Preda explica miza discutiilor intre premierul Ponta si PDL Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza pe blogul personal in legatura cu declaratia premierului Victor Ponta, potrivit careia este dispus sa discute cu PDL despre propunerile economice pe care le-a lansat public fostul partid de guvernare.
Dar nu e si PDL partas sau cineva din PDL?
Lucrarile plenului Senatului au fost insa suspendate, senatorii PDL parasind sala pentru a forta lipsa de cvorum si a impiedica poropunerea PSD de revocarea presedintelui acestei camere. ... Plecarea parlamentarilor PDL, UDMR si UNPR a provocat suspendarea sedintei, pe motiv de lipsa de cvorum.
De partea cealalta avem o alianta a partidelor de apartament, inventate tocmai pentru a livra electoratului imaginea unui Basescu sustinut de mai multe formatiuni politice, nu doar de catre PDL, care la randul sau este pe cale sa devina un partid de apartament.
Presedintele PDL Emil Boc considera ca Stelian Dutu isi pregateste intrarea in PC prin atacarea PDL, acesta fiind motivul pentru care a acordat unui ziar central un interviu plin de "neadevaruri si minciuni".
Derzsi Ákos (UDMR), George Doca (PSD-PC), Cristian Ile (PDL), Marius Parv (PNL) si Anton Iuhas (PRM). ... Lakatos Péter (UDMR), Florin Bogdan (PSD-PC), Nicolae Hodisan (PDL), Dumitru Negrean (PNL) si Laura Petrut (PRM).
Lideriii PDL se intrec in formulari cat mai plastice atunci cand e vorba de a caracteriza recentele atacuri ale presedintelui Traian Basescu la adresa unora din liderii formatiunii.
Politicieni versati, doi dintre cei trei grei ai PDL, Videanu si Berceanu sunt constienti ca pot fi printre primii sacrificati in toamna, la viitoarea remaniere, si de aceea privesc cu speranta spre PNL.
O galceava adevarata inseamna mai multe voci iar PDL tine la pluralism asa ca s-a impartit in trei. ... Mai intai avem de a face cu partea de PDL care sta inca la guvernare. E PDL-ul martirizat ici si colo cu oua, rosii si huiduieli.
Toate scenariile si strategiile de salvare a PDL din prabusirea dramatica sunt apa de ploaie, pentru ca nicio cosmetizare guvernamentala sau campanie de imagine nu mai poate pacali electoratul.
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... El nu a fost propus de PDL, nefiind membru al acestui partid, dar a beneficiat de sustinerea presedintelui Traian Basescu.
google-analytics.com