Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (6.23 secunde)
"Presedintele PDL, impreuna cu intreg BPN si-au prezentat demisia. ... Nu mai candidez pentru un alt mandat la sefia PDL. ... UPDATE 20:20 EMIL BOC SI-A DEPUS MANDATUL DE PRESEDINTE AL PDL UPDATE 19:30 Sedinta Colegiului Director a fost reluata.
Mai iese PDL din propria cenusa ? ... Din aceasta perspectiva, PDL ar trebui sa caute solutii pentru a ramane la masa de joc.
PNL inghite PDL filiala cu filiala Dezertare. Planul Antonescu-Frunzaverde de anihilare a PDL continua cu racolarea lui Mihai Stanisoara Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL, un al doilea prim-vicepresedinte PDL, baronul de Mehedinti Mihai Stanisoara, si-a anuntat ieri trecerea la partidul condus de Crin Antonescu.
Nu ma apucam de scris daca nu vedeam ca toti o tin langa cu "ruperea PDL de traian basescu", tampenie care face din blaga un veritabil anti-basist! ... Esecul PDL a inceput de la Bucuresti, unde tartor a fost ea, in ultimii ani.
O sa avem Cotroceniul, indiferent cu cine din PDL Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor Catalin Predoiu le-a declarat, duminica, participantilor la reuniunea Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Bihor ca partidul nu va accepta un candidat comun al dreptei la Presedintie decat din interiorul sau, criticand, totodata, si Miscarea Populara si Forta Civica pentru faptul ca dupa ce au cerut desfiintarea PDL, acum vor alianta.
Agitatie mare in sanul PDL Constanta.
Parte din pesedistii constanteni gandesc deja ca o eventuala promisiune din partea primarilor pedelisti de a reveni in PSD pentru ca Stelian Dutu nu este candidatul PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta poate fi un cal troian.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat vineri ca in interiorul PDL a inceput lupta pentru putere, rezultatul alegerilor fiind motivul schimbarii "la varf" a conducerii formatiunii. "Este o pregatire de lupta de putere in cadrul PDl intre aripa Stolojan-Flutur-Stoica si aripa Boc-Berceanu-Videanu-Blaga.
Cine il citeste, vede o declaratie de razboi la adresa lui Boc, acuzat ca a pactizat cu vechea garda din PDL si refuzand sa mai asculte de tatuc.
Laurentiu Mihu publica in Romania Libera articolul "De ce e sanatos ca PDL sa cada ca PNTCD". Unul dintre cele mai sanatoase episoade pentru societatea si pentru politica romaneasca ar fi ca PDL sa aiba parte de aceeasi traiectorie ca PNTCD.
Ion Ruset a devenit presedinte interimar al PDL Gorj, in urma deciziei luate de Biroul Permanent National al partidului. ... Senatorul Ion Ruset a fost numit, ieri, presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PDL Gorj. Decizia a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent National al PDL, intrunit la Bucuresti.
'De ce crede Valeriu Stoica ca s-ar putea sa existe "momente mai tensionate" in PDL' Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat miercuri la Radio France International ca se asteapta la momente tensionate in partid in perioada urmatoare, dar crede ca ele nu vor pune in pericol unitatea acestuia.
PDL poate reveni in sondaje. Vicepresedintele PDL Raluca Turcan (foto) a declarat, marti, la RFI, ca formatiunea democrat-liberala poate reveni in sondaje, dar ca pentru acest lucru este necesar ca partidul sa fie foarte ferm in privinta cazurilor de coruptie.
Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Romania a ratat intrarea in Schengen, UDMR a iesit de sub hegemonia lui Marko Bela, in PDL reapare competitia la Presedintie, Basescu sare la gatul Rusiei si al Olandei, Tokes isi face partid, opozitia isi face alianta, moare Ion Diaconescu, regele se adreseaza parlamentului dupa 65 de ani, iar administratia clujeana este decapitata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
PDL, in criza de inspiratie.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
Primarul Craiovei a anuntat vineri ca ar putea fi susținut inclusiv de PDL pentru un nou mandat, ca si candidat din partea Miscarii Populare Intors de la Bucuresti, de la o reuniune regionala a UNPR ce a avut loc joi, Antonie Solomon a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca este foarte posibil sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Craiova din partea Miscarii Populare, alianta in curs de formare care va cuprinde PDL, UNPR, PNTCD si PER.
PDL merge pe mana lui Poteras la Sectorul 6 la alegerile din iunie, in ciuda trimiterii sale in judecata de catre DNA Primarul sectorului 6, Cristian Poteras, are sustinerea organizatiei PDL Bucuresti pentru o noua candidatura, in conditiile in care este cel mai bine plasat dintre democrat-liberali in sondaje.
google-analytics.com