Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (2.91 secunde)
"Tema congresului PDL a fost cum omoram Opozitia si cum reusim sa pacalim milioane de romani".
Desi oficial e inca membru al PDL, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a primit functii de conducere in UNPR Primarul Craiovei, Antonie Solomon, se afla intr-o situatie cel putin inedita.
Cum si-a complicat viata USL si ce spera PDL". ... Pe de o parte, PSD-PNL curteaza intens UDMR pentru iesirea de la guvernare, in timp ce PDL are nevoie de sustinerea udemeristilor pentru a nu intra in opozitie.
Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat. ... Gheorghe Flutur a devenit, dupa cativa ani, membru PDL si sustinator al presedintelui Basescu.
Astfel, orasul Negru Voda va mai fi inca un mandat in grija lui Ion Nicolin (PSD) care a obtinut 1.691 de voturi, in vreme ce contra-candidatul sau, Petre Urziceanu (PDL) a obtinut 1.113 voturi.
PDL este foarte izolat. ... Trebuie sa vedem de ce si putem gasi multe explicatii care tin de PDL. ... ce va face PSD dupa ce, cu ajutorul PNL, tovarasul de drum, va reusi sa invinga PDL.
Parlamentarii PDL forteaza modificarea Regulamentului astfel incat sa nu aiba nevoie de prezenta PNL si PSD la sedintele Biroului Permanent, scrie Adevarul.ro.
"Periodic sunt contactat de colegi din PDL care imi spun ca s-au saturat sa ii conduca Basescu".
PDL se rupe iar Basescu isi face alt partid. ... Mircea Geoana a vorbit de curand despre aparitia pe scena politica a unui nou partid de centru-dreapta, care isi va face loc in viata noastra dupa Congresul de pe 14 mai al PDL.
PDL este un brand pierzator. ... Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt.
Dupa un an 2011 in care UNPR a racolat cu inversunare primari de la celelalte partide, 2012 se anunta foarte fierbinte in perspectiva alegerilor locale si generale Partener de guvernare al PDL, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a dat startul campaniei de transferuri spectaculoase de primari inca de anul trecut.
Dupa un an 2011 in care UNPR a racolat cu inversunare primari de la celelalte partide, 2012 se anunta foarte fierbinte in perspectiva alegerilor locale si generale Partener de guvernare al PDL, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a dat startul campaniei de transferuri spectaculoase de primari inca de anul trecut.
PDL va pierde total in Capitala. Vezi sondajele PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala.
PDL va obtine 25% la locale, USL nu va trece de 50% Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, l-a contrazis vineri, la RFI, pe premierul Victor Ponta, care estima aseara ca USL va obtine peste 50% la alegerile locale de duminica, in vreme ce PDL nu va trece de 10 procente.
Aflat intr-o campanie agresiva de sustinere a Elenei Udrea la sefia PDL, care candideaza impotriva lui Blaga, Basescu declara joi la amiaza ca elita PDL nu depaseste mediocritatea si ca partidul nu are un prezidentiabil, iar seara, in aceeasi zi - dupa un pahar cu "apa" la un restaurant din Cluj unde se vehiculeaza ca l-ar fi convins pe Boc sa intre in cursa pentru Cotroceni - afirma ca PDL are...
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. ... In 2008, cand PDL a "castigat" parlamentarele pentru ca a avut 3 mandate in plus fata de PSD, prezenta la urne de fost de 39%.
La inceputul lunii aprilie, prin hotarare, guvernul a alocat primariilor fonduri totale de 648 de milioane de lei (echivalent a 148 de milioane de euro), din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului, cei mai multi bani fiind acordati primariilor PDL.
Colegiul Director al PDL, care va avea loc azi, urmeaza sa valideze listele de candidati pentru toate colegiile uninominale si va aproba strategia electorala, bazata pe sloganul "PDL. ... Liderii democrat-liberali au convocat reuniunea Colegiului Director al PDL, care urmeaza sa se desfasoare luni, la Palatul Parlamentului.
fie restructureaza din temelii PDL, fie infiinteaza un nou partid. ... Dupa intalnirea de la Snagov, dintre Basescu si parlamentarii PDL, una dintre informatiile care s-au scurs pe mai multe canale - deci e probabil ca s-a dorit asta - a fost burzuluirea presedintelui impotriva trioului Blaga-Berceanu-Videanu.
Picajul in sondaje, haosul din guvern corelat cu proasta gestionare a crizei si scandalurile din interior au facut din PDL un cazan sub presiune, care poate exploda in preajma zilei de 1 septembrie.
google-analytics.com