Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (7.48 secunde)
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
RASCRUCE IN PDL:
Incompetentii populisti, in goana disperata dupa voturi Am observat in ultimul timp cateva miscari concertate ale Puterii menite a mai salva ceva din aparente si a pastra PDL la guvernare si dupa alegerile de anul viitor.
Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei propusi "sunt oameni noi", potrivit Mediafax.
Senatorul PDL Radu F. Alexandru ii reproseaza lui Traian Basescu faptul ca submineaza autoritatea presedintelui PDL Emil Boc si apreciaza ca declaratiile publice de atentionare a PDL facute de seful statului sunt "niste proaste practici", subliniind ca a venit momentul decuplarii PDL de Basescu, potrivit Newsin.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
PSD si PDL; ... Niciunul dintre partidele majore, nici PSD nici PDL nu poate obtine peste 51% si nu poate guverna decat formand o Coalitie. Variantele de Coalitie pot presupune doua cazuri - a) cand si PSD si PDL sunt la Putere (am avut doar o astfel de Coalitie);
PDL-ul si-a dat intreaga masura a incapacitatii si a incompetentei. ... Suntem la al doilea Guvern in care Boc este prim-ministru - primul Guvern cu PSD, ma refer la coalitia care a functionat in 2009 si acum aceasta coalitie in care practic PDL-ul este singura forta dominanta.
Scriptic, Puterea nu mai are majoritate in Senat Senatorul PDL de Constanta, Mircea Banias, si-a anuntat demisia din partid. ... In acest moment, Puterea se bazeaza pe 46 de senatori PDL, 8 senatori UDMR si 14 senatori UNPR, in total 68.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Proiectul lui Traian Basescu de a scoate PDL din izolare: ... ANALIZA GANDUL Traian Basescu vrea sa scoata PDL din izolare cu mana lui Sebastian Lazaroiu.
Despre ' greva de lux ' a parlamantarilor PDL. In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la asa-zisa campanie de informare a PDL despre "greva de lux" a parlamentarilor USL.
PDL in supermercato parlamentar! ... Marian Rasaliu a ratat plecarea din PDL Cu o scuza de acest fel: ... Voi ramane membru PDL", Rasaliu nu a facut altceva decat sa atraga si mai mult atentia asupra gestului sau.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare. ... Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
Lovitura MRU in PDL. ... In calculele democrat-liberalilor prioritara este, in perioada dintre locale si parlamentare, predarea la cheie lui Mihai Razvan Ungureanu a unei platforme politice care ar insemna si tragerea PDL la alegerile care urmeaza.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica face un apel la refacerea Aliantei D.A., avertizand PNL ca PSD nu urmareste decat dezbinarea dreptei. ... ce va face PSD dupa ce, cu ajutorul PNL , va reusi sa invinga PDL?", se intreaba, retoric, Stoica, intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei".
Basescu si liderii PDL stabilesc cum sa relanseze increderea in guvern. Presedintele Traian Basescu discuta astazi cu liderii PDL solutiile posibile pentru relansarea increderii guvernului. ... Presedintele Traian Basescu participa la reuniunea liderilor de organizatii PDL desfasurata la Vila Lac 1.
google-analytics.com