Cautare

210 de rezultate pentru "papa" (3.70 secunde)
A urmat, pe 1 decembrie, intalnirea lui Gorbaciov cu Papa, iar pe 2-3 decembrie 1989, celebra intalnire de la Malta dintre Gorbaciov si presedintele american George Bush senior.rnA urmat prabusirea blocului comunist brusc si dintr-odata.
- Primul Craciun din istorie a fost celebrat in anul 350, cand Papa Iulius I a proclamat data de 25 decembrie ziua nasterii lui Isus Christos.
De pilda, Papa Clement I (92-99 d.Chr.) a ales data de 18 noiembrie, in timp ce un document scris in anul 243 d.Hr plaseaza Nasterea pe 28 martie.
Dreptul revistei Charlie Hebdo de a publica caricaturi cu Papa sodomizandu-i pe preoti reprezinta, oare, punctul culminant al valorilor iluministe?
Imaginati-va daca la TV stirea privind conclavul care l-a ales pe Papa Francisc, in 2013, ar fi fost prefatata cu glume si cu tema muzicala din filmul Life of Brian (o satira la adresa religiei crestine, cenzurata sau chiar interzisa in anumite tari).
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene.
Referitor la planul de dezvoltare durabila, Papa il considera un semn important de speranta” si avertizeaza ca munca birocratica de redactare a unor liste lungi de bune intentii si angajamentele asumate solemn nu sunt suficiente.
Iubiti frati si surori, Craciun fericit! Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! Sa deschidem inimile noastre sa primeasca harul acestei zile, care este el insusi:
La data de 29 noiembrie 2006, papa Benedict al XVI-lea a slujit aici Sfanta Liturghie. Casa Maicii Domnului din Efes - astazi Casa Maicii Domnului din Efes este un loc cinstit atat de catre crestini cat si de catre musulmani.
Atunci de ce trebuie sa fim noi mai catolici decat Papa? Deci problema de principiu nu se pune, a spus Nastase, la Palatul Parlamentului.
2017. Tuca, in sensul de domnule Marius, pastreaza-ti visul, merita! Trei zile de papa pentru suflet, trei zile de bucurie!
- La curtea regelui Carol I, bucatar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, iar Castelul Peles avea propriul bucatar-sef, acesta fiind, in 1892, Ignace Goldenberger.
De vina sunt si grozaviile care se cheama rapirea jurnalistilor romani in Irak si starea grava in care se afla Papa Ioan Paul al II-lea.
Asa ca, in timp ce unii erau in doliu dupa Papa, altii isi delectau privirile cu nunta printului Charles cu vechea sa dragoste, Camilla Parker.
Papa, Edjouma - Braun, E. Florescu, Santos - Ongenda Rezerve: M. Contra - Patache, M. Roman, Kage, Fili, D. Croitoru, Petkovski, Tircoveanu, Souza
ca popor ortodox, tin doliu si pentru Papa, fiind tristi zile la rand ca a murit sarmanul om de boala si batranete, fac mare tam-tam din rapirea ziaristilor in Irak, manifestandu-si solidaritatea cu mic, cu mare (unii doar de dragul de a da bine la opinia publica), dar realizeaza tarziu in noaptea constiintei ca sunt o gramada de semeni de-ai nostri, conationali pe deasupra, care au trait si traiesc clipe grele fara a putea fi acuzati ca au vreo parte de vina in fasa naturii dezlantuite.
Mare e Gradina Domnului, dar si mai mare pare Gradina Maicii Domnului, cuvinte cu care a definit raposatul Papa Ioan Paul al II-lea plaiurile carpatice, cand a pasit pe pamant romanesc.
Pap - Braun, Racovitan, Dawa, Tiganasu - Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Petkovski - Fili. Rezerve: M. Contra, Seroni, Dragu, Florescu, D.
Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Tircoveanu - Fili Rezerve: M. Contra, Seroni, Tiganasu, D. Croitoru, M. Roman I, M. Santos, Souza Silva, Lupeta Gaz Metan:
Ca s-a intalnit „in secret” cu Papa” sau ca i-a pupat Basescu mana”? Ca nu s-a implicat in scandalul bisericilor demolate, ca a obtinut construirea Catedralei Neamului dupa ce ar fi stiut sa-si traga sforile in plan politic?
google-analytics.com