Cautare

336 de rezultate pentru "papa revolutionar" (5.35 secunde)
Fostul consilier al lui Basescu - celebru pentru o interventie a sa intr-o engleza de neinteles, la o conferinta internationala - Iulian Fota pe nume, propune un gest revolutionar:
Eu m-am intors pentru ca tot timpul am fost un spirit mai revolutionar. In momentul de fata, intoarcerea in sistemul medical romanesc nu este foarte atractiva pentru marea masa de medici.
Saddam Hussein, fratele sau vitreg Barzan al-Tikriti, fost sef al serviciilor de informatii, si Awad al-Bandar, fost presedinte al tribunalului revolutionar, au fost condamnati, in data de 5 noiembrie, la moarte prin spanzurare, ca urmare a implicarii in executia a 148 de siiti in anii ‘80.
Ei au mai solicitat, totodata, emiterea unei ordonante de urgenta care sa prevada prorogarea termenului de preschimbare a certificatelor de revolutionar pana la data de 31 decembrie 2008.
Ion Iliescu neaga insa ca l-ar fi injurat pe revolutionar si spune ca dimpotriva el a fost cel jignit. "Asa a fost dintodeauna (Nica Leon.
Dincolo de acestea stau insa tunurile imobiliare ale soacrei sale, Margareta Costea (cunoscuta pentru isprava de a-si fi falsificat dosarul de revolutionar) si afacerile dubioase ale sotiei, Mihaela Geoana.
Neculai Ivascu avea 59 de ani si a fost singurul primar post-revolutionar de la Voinesti. Contracandidatul lui Ivascu este reperezentantul PNL Gheorghe Dobreanu.
Stefan Croitoru (zis Fane Valuta) are o casa de schimb valutar, este om de afaceri, are patalama de revolutionar si fruntas social-democrat.
Rosca Stanescu a anuntat, la Antena 3, ca Basescu, "cel care se erijeaza in marele revolutionar", pregateste un spectacol mediatic de proportii, pe final de campanie, prin anchetarea, incepand de maine, a unui numar de 12 generali de armata, pentru prezumtive crime comise in perioada revolutiei, acestia figurand pe o lista intocmita chiar de presedintele Basescu si transmisa anchetatorilor.
Sorin Oprescu nu poate fi un revolutionar, un alt doctor Che Guevara, pentru ca niciodata, nu si-a tradat originile.
Liderul PSD a precizat ca presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, "nu are nici macar calitatea de revolutionar", el "nefiind pe baricade, asa cum s-au regasit multi dintre cei care au infiintat aceasta Asociatie".
Fiind la randul meu parte a unui guvern acceptat in general drept cel mai competent guvern post revolutionar, este vorba de guvernul PSD din perioada 2000-2004, asadar avand o experienta personala in acest sens, am considerat ca in calitatea sa de reprezentant al Romaniei, deci al tuturor romanilor, Guvernul trebuie sa fie sprijinit si prin propuneri de proiecte care sa ajute la dezvoltarea societatii romanesti, la crearea de locuri de munca si la scaderea costurilor pe care populatia le plateste.
Ca PSD, care, prin Victor Ponta, a declarat politicile rezultate din acord drept "genocid social" si care a produs un fel de program de guvernare care nu putea fi pus in practica decat daca acordul cu Fondul era denuntat, va iesi de pe noul traseu socialist-revolutionar pentru a se apuca de munca la buget?
Coruptia si aroganta, mai precis, imaginea lor, au generat un puternic trend de schimbare, cu titlu "revolutionar". Varful de lance:
Considerat "revolutionar" de guvernanti, Codul Muncii "va instaura sclavia in Romania", daca ii asculam pe sindicalisti. Acestia sustin ca angajatorul are mana libera sa decida soarta angajatilor.
In alocutiunea pe care am sustinut-o am vorbit despre procesul revolutionar declansat in decembrie 1989 si finalizat prin elaborarea si finalizarea Constitutiei care a caracterizat Revolutia Romana.
PDL a dezamagit ca partid revolutionar - dupa model ucrainean - asa zisele reforme au esuat rand pe rand, asa ca portocaliul nu mai poate fi culoarea fericirii si nici a victoriei electorale pentru PDL.
Che Guevara intelectualul razboinic Figura emblematica de rebel comunist, de revolutionar care dusmaneste de moarte "capitalismul american aducator de inechitate si saracie", Ernesto Guevara a fost un devorator autodidact de cultura politica, filosofie si literatura universala de cea mai buna calitate.
Incercarile de a-i fabrica fostului utecist de frunte o aura de revolutionar ’89 sau de fin intelectual au dat gres una dupa alta.
In postul de presedinte al Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 a fost instalat Sorin Vintila Mester, care in 1992 a primit prin decret al presedintelui Ion Iliescu titlul de revolutionar, iar la Agentia Nationala a Functionarilor Publici a fost numit presedinte Eugen Coifan, care a mai ocupat acest post in guvernul Tariceanu.
google-analytics.com