Cautare

337 de rezultate pentru "papa revolutionar" (2.83 secunde)
A aparut SUTIENUL INTELIGENT - Iti spune daca ai PROBLEME CU SANII Compania americana First Warning Systems a dezvoltat un sutien revolutionar care ii spune femeii care il poarta toate informatiile medicale de care are nevoie.
Artista a devenit clienta fidela a salonului La Mignonne, acolo unde prefera, de cate ori merge, pe langa masajele de relaxare, un tratament de infrumusetare inovativ, aplicat prin tehnologia OxyGeneo, un concept revolutionar de ingrijire a pielii ce utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.
In scopul ducerii la indeplinire a legilor impuse de revolutionari, Tribunalul revolutionar trebuia sa aiba un rol mai activ.
M-am decis sa valorific experienta mea si, impreuna cu specialistii Zenyth, am creat ArtroHelp, un produs revolutionar, o formula complexa si completa, cu ingrediente 100% naturale si in doze terapeutic suficiente", spune Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness.
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Placenta Hair Lotion este un produs revolutionar impotriva caderii parului Tot mai multe femei, dar si barbati se confrunta cu una dintre problemele secolului XXI, si anume, caderea parului.
Cred ca, in conditiile actuale, este legitim sa cerem demisia tuturor celor3 sefi de Parchete care, cu elan politico-revolutionar, au adus atingere principiului separatiei puterilor in stat, reglementat de art.1 alin.4 din Constitutie, intervenind in procesul legislativ si anchetand chestiuni ce tin de puterea legislativa (continutul unui act normativ poate fi stabilit definitiv doar de Parlament) sau de competenta CCR (caracterul urgent sau ne-urgent al unei reglementari nu se poate stabili de judecator sau de procuror, ci de CCR).
Cum sa nu tresari, prin urmare, cand il auzi pe Mircea Geoana vorbind in anul de gratie 2005 despre „Revolutia binelui“, cu aceeasi dezinvoltura si patos revolutionar cu care, in urma cu 15 ani, mai-tanarul Ion Iliescu vorbea, aducandu-le un omagiu si chemandu-i la lupta cea dreapta pe celebrii de atunci „oameni de bine“!
Dupa 20 decembrie 1989, in zilele de 21-23 decembrie entuziasmul revolutionar se risipeste rapid in randul membrilor Comitetului revolutionar de la Timisoara datorita tensiunilor specifice luptei pentru putere declansate intre proaspetii lideri revolutionari.
Guvernul cere in instanta retragerea titlului de revolutionar al lui Ion Iliescu. Solicitarea vine de la Secretariatul de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist.
Guvernul a cerut in instanta, Tribunalul Bucuresti, retragerea titlului de revolutionar cu rol determinant, in cazul fostului presedinte Ion Iliescu.
albastru, galben, rosu." Drapelul National a fost decretat, pentru prima data ca simbol national, de Guvernul revolutionar provizoriu din Tara Romaneasca, la 14/26 iunie 1848, avand deviza "Dreptate - Fratie" inscrisa pe el.
Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. ... Fostul cardinal Ratzinger, actualmente Papa Benedict al XVI-lea, a acceptat distinctia din partea Universitatii Babes-Bolyai.
In anul 590, papa Grigore cel Mare a incercat sa sistematizeze cunostintele in materie de vise, elaborand o lucrare in care a clasificat visele in trei mari categorii:
Papa Pius. Dar nu se poate, decat daca actualul Guvern cade dupa o motiune de cenzura votata si de PD.
- Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
De pilda, Papa Ioan Paul II, in 1999, la intrebarea unui copil daca exista extraterestri, a raspuns: ... In 2014, si Papa Francisc a spus ca el ar fi dispus sa boteze extraterestri:
De asemenea, Seful Executivului va fi primit la Vatican de Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea, si va avea o intrevedere cu cardinalul Tarcisio Bertone, Secretar de Stat al Sfantului Scaun.
google-analytics.com