Cautare

337 de rezultate pentru "papa revolutionar" (2.85 secunde)
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Pentru ca - observa cineva - Papa a fost simtit ca un adevarat preot de sat, al satului global de care vorbim azi, iar la moartea parohului unei comunitati se cuvine ca toata obstea sa ia parte si sa-si incline fruntea.
Biserica Ortodoxa Romana a salutat alegerea facuta la Vatican exprimandu-si speranta ca drumul deschis de raposatul Papa va ramane deschis in privinta viitorului relatiilor intre cele doua Biserici surori. ... Si totusi, infailibilitatea noului Papa, ca si a Papei Wojtyla, are amprente umane adanci.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
Papa Francisc: ... Papa Francisc: "Acest steag vine din razboi, din orasul martir Bucha. Acesti copii au fost nevoiti sa fuga pentru a ajunge intr-un loc sigur.
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. ... Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
O data ce sicriul a fost asezat, aplauzele s-au facut auzite pe vasta esplanada in semn de respect pentru Benedict al XVI-lea, considerat un erou pentru conservatorii romano-catolici. Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani. Ceremonia este oficiata de papa Francisc.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
El nu are calitate de revolutionar, nu are certificat de revolutionar, e un impostor. Am vorbit cu cei de la Asociatia 21 - a fost creata de cei care s-au aflat in noaptea de 21 decembrie la Intercontinental, la Baricada - el nu a fost acolo.
"Dorim sa va aducem - asemenea tuturor fiilor patriei - cel mai fierbinte omagiu si sa va exprimam cele mai profunde sentimente de stima, pretuire si recunostinta, de inalta cinstire pentru indelungata si eroica dumneavoastra activitate in randurile gloriosului nostru partid comunist, in lupta plina de abnegatie, desfasurata cu fermitate si spirit revolutionar in marile batalii de clasa, antifasciste si antirazboinice, pentru cauza celor multi, pentru binele si fericirea tarii, pentru victoria revolutiei si constructiei socialiste in patria noastra si inaltarea Romaniei pe culmi tot mai luminoase de progres si civilizatie", i se adresau tovarasii, in cor, cu ocazia aceluiasi eveniment.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor.
Intradevar conceptul este unul revolutionar si permite utilizatorului sa interactioneze mult mai facil, chiar mult mai creativ, cu documentele sale digitale.
google-analytics.com