Cautare

252 de rezultate pentru "papa francisc" (3.19 secunde)
Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucuresti), A2: Marica Mihai Marius (Bistrita) / Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca)
Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR:
Camara, Mboko, Golofca, Pinson Antrenor: Flavius Stoican Stadion: "Francisc Neuman" (Arad) Aribtru: Andrei Chivulete // Asistenti: Florin Dansa, Andrei Constantiescu VAR: Horatiu Fesnic, Constantinc Ghiciulescu
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR: Iulian Dima (Bucuresti), AVAR:
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Gaman George Catalin (Craiova) / A1: Orbulet Mircea (Bucuresti), A2: Slabu Stelian (Brasov) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR:
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului.
De aceea, trebuie sa vedem cu atentie standardele europene, sa nu exageram, sa nu fim mai catolici decat Papa“.
Elena Stan • "Pace pe pamant va fi atunci cand vom pastra Spiritul Craciunului pe toata perioada anului!" Helen Steiner Rice • "Mi-as dori sa pun Spiritul Craciunului intr-un borcan si sa ma bucur in fiecare luna." Harlan Miller • "De Craciun, toate drumurile duc acasa." Marjorie Holmes • "Bucuria este adevaratul dar al Craciunului." Papa Benedict XVI • "Voi pastra Craciunul in inima si voi incerca sa-l tin cu mine tot anul." Charles Dickens • "Nimic nu este mai trist pe aceasta lume decat un om care se trezeste in dimineata ajunului si nu se comporta ca un copil." Erma Bombeck • "Cel care nu are Craciunul in inima, nu-l va gasi nici sub brad." Roy L.Smith • "Cel mai frumos cadou de Craciun este prezenta unei familii unite ca un pachet de cadouri." Burton Hillis • "Fie ca pacea sa fie cadoul tau de Craciun si binecuvantarea tot anul!" Anonim • "Craciunul este singura perioada a anului cand oamenii isi pot urma propriile impulsuri si isi pot exprima propriile sentimente, fara retineri.
Papa Pius al VI-lea a declarat ca moartea individului este moartea creierului si nu stopul cardiac. Sunt oameni care nu au creier, dar traiesc chipurile, avand activitate cardiaca, dar intubati.
Decizia a fost adoptata cu 42 de voturi contra 38, in conditiile in care o serie de patriarhi si arhiepiscopi n-au putut ajunge la timp, iar papa Vigiliu, care initial nu fusese de acord cu o astfel de decizie, a primit domiciliu fortat si va fi obligat mai tarziu de Iustinian sa semneze actul.
Acestea au marcat peste veacuri imaginea asociata evreimii si iudaismului in dogma crestina si in reprezentarile comune ale masei de credinciosi pastoriti de Papa de la Roma, dar si de Bisericile ortodoxe din Rasarit.
trotuarele Papa, cu trei borduri puse una peste alta. Pe bulevardul Cantemir, la fiecare intersectie au fost inaltate trotuarele pentru ca soferii sa nu poata parca.
- Cafeaua este esenta inteligentei, cafeaua te scapa din infern, asa spunea Papa Clement al VII-lea, iar Napoleon spunea: - Cafeaua este neagra ca dracul, amara ca pacatul, dulce ca dragostea si fierbinte ca iadul.
Vinurile, spirtoasele si prajiturelele sunt la mare cautare sezonul acesta, in hotelurile de pe litoral apartinand Politiei Romane si SRI.
Toti belarusii vorbesc pe la colturi despre amantele presedintelui, despre sotia acestuia din vremea cand erau colegi de Kolhoz, ascunsa undeva la tara, nu se stie unde, sub paza, in timp ce Lukasenko se afiseaza peste tot cu fiul sau din flori, pe care il plimba in vizitele externe (inclusiv la Papa) si pe care il impopotoneaza in uniforma de general la parada de 9 mai.
Acum vii tu, ca un Papa de la Roma, intinzi mainile tale tamaduitoare catre multime si spui: Pax Vobiscum, adica Pace Voua, ca mie, oricum, imi ramane casa din Mihaileanu 9.
presedinte il joaca pe Papa al Cruciadei Anticoruptie din Vami. Spune ca spera ca anchetele sa nu se opreasca doar la sefii de vami, sa mearga pana "sus", la "Regina".
Pupa-l in bot si papa-l de tot, nu? Insa fenomenul este condamnabil, desi noua nici nu ni se mai pare condamnabil.
O oferta profitabila de papa bun cu discount substantial pentru pisicile mele, care nu se cuvenea ratata. N-am fost nici la miting, recunosc, pe chestia-asta.
Ana are mere, Macovei are criterii Pana sa fie canonizata de catre papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica in productie, prestand minuni, reforma si moralitate in atelierul partidului prezidential.
google-analytics.com