Cautare

19097 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare" (3.16 secunde)
Papa Ioan Paul al II-lea s-a stins din viata, dupa 26 de ani de pontificat si dupa o indelungata agonie. Primul papa care nu a fost de origine italiana s-a remarcat prin numeroasele actiuni pentru intarirea unitatii si stabilitatii Bisericii Crestine, in special prin calatorii pretutindeni pe glob.
Papa Francisc a spus, in timpul unei liturghii de dimineata, in mai 2014: ... Dar tot nu putem explica cum se face trecerea, pe orice planeta, de la non-viata la viata, de la aminoacizi la viata celulara, a spus parintele Spitzer.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Vizita Papei Francisc in Romania va avea loc in data de 31 mai 2019. ... Papa Francisc ste al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Aceleasi intrebari s-au pus si in cazul noului Papa. Va continua pe linia celui dinaintea sa, va fi asa, va fi pe dincolo, va face aia sau cealalta?
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. ... Papa Ioan Paul al doilea a fost ales la al optulea scrutin in 1978, devenind primul papa neitalian in 455 de ani.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
Rosana Ubanell, de la Voxxi News sustine ca Vaticanul va face o declaratie in 2015 in legatura cu viata extraterestra si implicatiile teologice pe care le are existenta unor fiinte inteligente in afara Pamantului.
- Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
Cu aceasta ocazie, Papa Francisc le-a transmis tinerilor din lumea intreaga un mesaj cu tema: ... Papa Francisc ii indeamna apoi pe tineri:
google-analytics.com