Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (5.78 secunde)
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu isi depaseste prerogativele facand aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor lui Vasile Blaga.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca refuza sa intre intr-un schimb de replici cu presedintele Traian Basescu. ... Nu am sa mai fac niciun fel de comentarii legat de asertiunile facute de domnul presedinte ", a afirmat Sorin Oprescu.
Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca la turul doi al localelor nu va vota nici cu Sorin Oprescu nici cu Vasile Blaga, adaugand ca liderul partidului Mircea Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu.
Primarul ales al Capitalei, Sorin Oprescu, a avut o discutie de aproximativ o ora cu premierul Tariceanu, marti, la Palatul Victoria, pe marginea proiectelor de dezvoltare a Bucurestiului, premierul exprimandu-si intentia de a organiza o intrevedere similara si cu primarii de sector.
Senatorii Gheorghe Flutur (PD-L), Aurel Simionescu (PSD) si Sorin Oprescu (independent) au renuntat luni la calitatea de parlamentari ca urmare a alegerii lor in functiile de presedinte al CJ Suceava, respectiv primari ai Brailei si Bucurestiului.
Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, sambata seara, la Realitatea TV, ca ia in calcul foarte serios candidatura la Presedintie si ca, daca va candida, o va face din postura de independent, iar o eventuala decizie va fi anuntata in cateva saptamani.
Sorin Oprescu se adreseaza in special alegatorilor nehotarati, a declarat, marti, la RFI, coordonatorul campaniei pe judetul Iasi, Ion Solcanu, care a subliniat ca primarul Capitalei, care s-a lansat oficial in cursa prezidentiala, va incerca sa ia si din electoratul lui Mircea Geoana.
Acuzatia vine de la Sorin Oprescu, proaspat intrat in cursa pentru Cotroceni. ... Varful acestui sistem nenorocit din ultimii ani de zile, vina o poarta in principal Traian Basescu", a declarat Sorin Oprescu, in cadrul unei conferinte de presa.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
In emisiunea "Tu decizi pentru Romania", difuzata in aceasta seara la TVR 1, au fost prezenti sustinatorii lui Sorin Oprescu, fata in fata cu acesta. Sorin Oprescu a raspuns tuturor intrebarilor invitatilor.
Oprescu va fi sustinut daca merge sub sigla USL Sambata 27 august s-a aflat din surse oficiale daca Sorin Oprescu va fi sau nu sustinut in batalia pentru Bucuresti de catre USL.
Nu ma preocupa si nu ma intereseaza Dan Diaconescu, nu ma intereseaza partidul lui Dan Diaconescu, nu ma intereseaza atacurile lui Diaconescu la adresa lui Oprescu.
Ce este sigur este ca firmele care functioneaza in apartamente nu vor primi acest ajutor", a declarat, joi, Sorin Oprescu. ... Oprescu a aratat ca doreste transformarea in societate comerciala a RADET pe care a catalogat-o, impreuna cu RATB, ca fiind "doua gauri negre la bugetul local".
"Chinezii se apuca de autostrada suspendata a lui Oprescu in octombrie". ... autostrada suspendata se va face, in parteneriat public-privat, spune Oprescu.
Oprescu despre articolul EVZ: Mi s-au cerut 100.000 € pe luna sa nu apara Primarul General a fost intrebat de un consilier general despre articolul aparut luni in ziarul Evenimentul Zilei, "Sorin Oprescu, nasul mafiei spitalelor bucurestene".
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. ... Nu putem ajunge in audienta la domnul Primar al Capitalei, Sorin Oprescu!
Oprescu se opune coplatii: Problema este cofinantarea de la stat Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca sistemul de coplata nu va solutiona problemele sistemului sanitar. Sorin Oprescu a sustinut ca mai important este pachetul de baza, in fapt, cofinantarea facuta de la bugetul statului.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. ... Doar niste proiecte pe care el, Oprescu, le-a concretizat.
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. ... Doar niste proiecte pe care el, Oprescu, le-a concretizat.
google-analytics.com