Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul" (5.67 secunde)
Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), numarul societatilor romanesti care au intrat in insolventa si risca falimentul s-a dublat in ultimul an.
Numarul de bovine, porcine, ovine si caprine sacrificate in luna iulie, precum si greutatea acestora au scazut, comparativ cu perioada similara a anului trecut, fiind inregistrate cresteri doar pentru segmentul pasarilor, potrivit Institutului National de Statisca (INS).Numarul total de bovine sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au inregistrat o scadere cu 33,6% si, respectiv, cu 33%.
Numarul cererilor de rebransare la sistemul de termoficare inregistrate in perioada iunie - septembrie a fost dublu fata de numarul solicitarilor de blindare a caloriferelor.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
De fapt, numarul cel mai mare de entitati economice nou-infiintate sunt Persoane Fizice Autorizate. ... De aceea s-au inmultit prestatorii de servicii, prin numarul de Persoane Fizice Autorizate (PFA) infiintate de la inceputul acestui an.
Daca la companiile mari, procentul celor care au facut disponibilizari depaseste jumatate (52%), situatia este diferita la companiile sub 50 de angajati, numarul celor care au facut reduceri de personal fiind mai mic: ... Numarul organizatiilor care au blocat orice crestere salariala difera in functie de marimea acestora:
In ultimii ani, numarul cetatenilor straini care muncesc in Dolj a ramas constant. Potrivit informatiilor provenite de la Oficiul pentru Imigrari Dolj, la mijlocul lunii iunie, numarul acestora era de 49, in scadere fata de luna mai.
Numarul mediu de salariati din industrie va continua trendul descendent in trimestrul trei si se va reduce cu 2,4% fata de intervalul aprilie-iunie, astfel ca dupa primele noua luni vor lucra in acest sector cu 11,6% mai putini angajati, raportat la perioada similara din 2008, reiese din datele Comisiei Nationale de Prognoza (CNP).
In ceea ce priveste rata de crestere, in perioada ianuarie 2009 - ianuarie 2010 numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut cel mai mult in judetulIasi (6500% - de la 0 la 65 de firme) si cel mai putin in judetul Arad (102,22%).
Numarul vehiculelor pentru transportul marfurilor inmatriculate in S1.10 a fost de 18.929, cu 28% mai putine decat in S1.09.
Pentru tarile cuprinse in studiul Paying Taxes, atat din anul 2006, cat si din 2011, costul impozitelor a scazut in medie cu 5%, timpul necesar respectarii obligatiilor fiscale cu o saptamana si numarul platilor cu aproape patru.
Fara a primi indicatii de la functionarii care se ocupa de solutionarea dosarelor de inmatriculare a masinilor, multi posesori de autovehicule nu stiu ca isi pot reduce taxa printr-o simpla declaratie pe propria raspundere referitoare la numarul de kilometri rulati.
Numarul de paturi din spitale va fi in continuare redus cu inca 3.500 pana in decembrie 2011, dupa ce in prima parte a anului au fost reduse alte 2.200, conform Memorandumului tehnic de intelegere a angajamentului stand-by 2011-2013.
Patru ani mai tarziu, in 2011, desi parcul auto din Dolj a crescut cu peste 12.000 de autoturisme, numarul celor cu o vechime intre zero si doi ani a scazut considerabil, la 5.866 de autoturisme.
Saptamana trecuta Oficiul National al Registrului Comertului a prezentat cateva date relevante privind numarul de societati intrate in insolventa, precum si numarul firmelor infiintate, in prima luna a anului 2014. ... Insa, in restul judetelor numarul insolventelor a crescut.
Nu este o dezvoltare iesita din comun Wi-Fi in Romania, dar toate aceste proiecte indica apetitul in crestere al romanilor pentru internet, crede seful ANCOM Conducerea autoritatii de reglementare in comunicatii (ANCOM) estimeaza ca numarul de hotspoturi aflate in functiune in tara a crescut in prima jumatate din 2011.
Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Totusi, un studiu amplu care colecteaza informatii din 119 tari (58 de tari bogate si 61 cu venituri medii si mici) arata ca numarul AVC-lor a crescut cu 25% in 20 de ani la persoanele intre 20 si 64 de ani, insa chiar si asa partea lor in ansamblul AVC-lor reprezenta 31% in 2010 fata de 25% in 1990.
• Exercitiul numarul 1 Target: ... • Exercitiul numarul 2 Target: ... • Exercitiul numarul 3 Target: ... • Exercitiul numarul 4 Target: ... • Exercitiul numarul 5 Target:
Numarul de alegatori pentru alegerile prezidentiale din noiembrie Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca numarul alegatorilor pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie este de 18.313.698 cetateni romani, iar pentru turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie este de 18.321.512 cetateni romani.
google-analytics.com